Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κουλτούρα δημοκρατίας

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κουλτούρα δημοκρατίας

«Η Κουμουνδούρου δεν λειτουργεί σαν παλάτι ή ανάκτορο» είπε 

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κουλτούρα δημοκρατίας
Να χαμηλώσει τους τόνους σε σχέση με το νέο γύρο εσωστρέφειας και εσωκομματικής γκρίνιας που φαίνεται να εκδηλώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Π. Σκουρλέτης.

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση στον προσανατολισμό των συμμαχιών ούτε σε ηγετικό επίπεδο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλέτης, κληθείς να σχολιάσει την επιστολή των 53 στελεχών του κόμματος, μέσω της οποίας ασκείται κριτική σε επιλογές της ηγετικής ομάδας.

Κλείσιμο
Ο κ.Σκουρλέτης επανέλαβε το πάγιο επιχείρημα του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει διαχρονικά μία κουλτούρα δημοκρατίας και διαλόγου, που δεν είναι κατανοητή σε ανθρώπους που δεν προέρχονται από το χώρο της αριστεράς.

«Η Κουμουνδούρου δεν λειτουργεί σαν παλάτι ή ανάκτορο» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος αναφερόμενος στους πολιτικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για τους επόμενους μήνες, επεσήμανε ότι απώτερος στόχος είναι να «δείξει τα αδιέξοδα της πολιτικής» και να πιέσει για το «τέλος αυτής της πολιτικής» μέσω της «ανατροπής της κυβέρνησης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης