Άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού για Υγεία και Παιδεία ο Χρ. Στεφανάδης

Άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού για Υγεία και Παιδεία ο Χρ. Στεφανάδης

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού για Υγεία και Παιδεία ο Χρ. Στεφανάδης
Τον καθηγητή Καρδιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη όρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας σύμβουλό του για θέματα Υγείας και Παιδείας.

Ο κ. Στεφανάδης, ζήτησε να είναι άμισθος σύμβουλος, κάτι που αναφέρεται στο ΦΕΚ του διορισμού του, καθώς επιθυμεί να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Κλείσιμο
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η γνωριμία του με τον κ. Σαμαρά ξεκινά εδώ και πολλά χρόνια πριν μάλιστα ο σημερινός πρωθυπουργός αναλάβει καν την ηγεσία της ΝΔ.

Το όνομα του κ. Στεφανάδη ακούστηκε έντονα κατα τον πρόσφατο ανασχηματισμό για τη θέση του υπουργού Υγείας, ωστόσο οι ισορροπίες στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο κυβερνώντων κομμάτων, άφηναν εξαιρετικά περιορισμένα περιθώρια για την επιστράτευση εξωκοινοβουλευτικών στελεχών.

Η εμπιστοσύνη όμως που έχει ο πρωθυπουργός στις γνώσεις και τις ικανότητες του κ. Στεφανάδη, έφερε τον καθηγητή στο Μέγαρο Μαξίμου με τη ιδιότητα του συμβούλου για τα πλέον ευαίσθητα θέματα του κυβερνητικού έργου.

Διαβάστε εδώ την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης