Θεοδωράκης: Ο Λυκούδης είναι ένας πολύ ενδιαφέρων συνομιλητής

Θεοδωράκης: Ο Λυκούδης είναι ένας πολύ ενδιαφέρων συνομιλητής

Ανέφερε σε δήλωσή του ότι στην προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων της χώρας έχουν θέση και οι φιλελεύθερες και οι προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της αριστεράς

Θεοδωράκης: Ο Λυκούδης είναι ένας πολύ ενδιαφέρων συνομιλητής
Τον Σπύρο Λυκούδη εκθείασε με δήλωσή του στο σάιτ του Ποταμιού, ο πρόεδρος του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης. Αιτία για τη δήλωση αυτή στάθηκε προφανώς η παρουσία του κ. Θεοδωράκη στην ομιλία του βουλευτή και πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι ο κ. Λυκούδης είναι ένα πολύ ενδιαφέρων ομιλητής, καθώς μπορεί και κινείται έξω από τις γραμμές, ενώ πρόσθεσε ότι στην προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων της χώρας έχουν θέση και οι φιλελεύθερες και οι προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της αριστεράς.

Κλείσιμο
Στη δήλωση του ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Σπύρος λέει πράγματα πάντα ενδιαφέροντα και τον παρακολουθούσα πριν γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Τον παρακολουθούσα σαν δημοσιογράφος, τον παρακολουθούσαν σαν πολίτης. Επειδή μπορεί και κινείται έξω από τις γραμμές, έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο λόγος του. Επιμένω όμως ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε τον τρόπο και να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας, για τα προβλήματα της χώρας κι όχι απλώς να συζητάμε για τις συνενώσεις. Εμείς πιστεύουμε ότι σε αυτή τη προσπάθεια – για να λυθούν τα προβλήματα της χώρας – έχουν θέση και οι φιλελεύθερες δυνάμεις και οι προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της αριστεράς. Δεν είναι ένας ο άνθρωπος που θα σώσει τη χώρα. Το ότι είμαι εδώ, είναι γιατί το Ποτάμι θέλει να ακούει και ο Σπύρος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον συνομιλητής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης