Χαμός για όσα είπε ο Μιχαλολιάκος για τον Γ. Μουρούτη

Χαμός για όσα είπε ο Μιχαλολιάκος για τον Γ. Μουρούτη

Διαψεύδει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού τους ισχυρισμούς του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής - «Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Μιχαλολιάκο ή άλλο στέλεχος της ΧΑ»

Χαμός για όσα είπε ο Μιχαλολιάκος για τον Γ. Μουρούτη
Κάθε επαφή ή συνάντησή του με το γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

Συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του στη Βουλή ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, έθιξε και το διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, για τον οποίο ισχυρίσθηκε ότι, «στο κινητό τηλέφωνο που μου κατασχέσατε, όταν με συλλάβατε, υπήρχαν επαφές και κλήσεις του Γεωργίου Μουρούτη».

Ακόμη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για το βίντεο Μπαλτάκου και επισήμανε ότι δεν ήταν ο μόνος που επιχείρησε να προσεταιριστεί τη ΧΑ, κάνοντας αναφορά στον κ. Μουρούτη και σε δύο υπουργούς, τους οποίους δεν κατονόμασε, λέγοντας ότι είχαν μυστικές επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αντιδρώντας άμεσα, ο κ. Μουρούρης έγραψε στο Facebook: «Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της ΧΑ έχω συναντήσει,  ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης