Άδωνις: Η ανατροπή που υποστήριζε ο Τσίπρας δεν έγινε χθες

Άδωνις: Η ανατροπή που υποστήριζε ο Τσίπρας δεν έγινε χθες

Τόνισε ότι δεν υπήρξε θρίαμβος κάποιας παράταξης, αλλά πανελλαδικά η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα - «Παρηγόρησε» τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ επέκρινε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή

Άδωνις: Η ανατροπή που υποστήριζε ο Τσίπρας δεν έγινε χθες
Τα εκλογικά αποτελέσματα στους δήμους και τις περιφέρειες σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας κυρίως το ότι «η ανατροπή στην οποία επένδυσε ο κύριος Τσίπρας χθες δε συνέβη».

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε στον ΣΚΑΪ ότι δεν υπήρξε κανένας θρίαμβος για κάποια παράταξη, ότι ήταν γενικά ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, αλλά «πανελλαδικά προφανώς η Νέα Δημοκρατία είναι το πρώτο κόμμα».

Κλείσιμο
Ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να «παρηγορήσει» τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για την εκλογική του ήττα υποστηρίζοντας ότι ήταν ο αδικημένος της βραδιάς και ότι «η παράταξη και η Ελλάδα κάτι του χρωστάνε», ενώ παράλληλα είπε ότι το ποσοστό που έλαβε ο κ. Κουμουτσάκος στη μάχη της Περιφέρειας ήταν αξιοπρεπές.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα ποσοστά που έλαβε η Χρυσή Αυγή, κυρίως στην Αθήνα, τονίζοντας ότι υπάρχει προσωπική ευθύνη των ψηφοφόρων που ψηφίζουν μια νεοναζιστική παράταξη.

Τέλος επεσήμανε ότι το κρίσιμο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης