Ζαρούλια κατά Αλεξόπουλου: «Πάρε λεφτά, πάρε λεφτά!»

Ζαρούλια κατά Αλεξόπουλου: «Πάρε λεφτά, πάρε λεφτά!»

Κουνούσαν χαρτονομίσματα και χλεύαζαν οι βουλευτές της ΧΑ τον Αλεξόπουλο και τον Μπούκουρα - Ο τελευταίος βρήκε στήριξη από τους ΑΝΕΛ

Ζαρούλια κατά Αλεξόπουλου: «Πάρε λεφτά, πάρε λεφτά!»
Να απαξιώσουν τις τοποθετήσεις των Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα επιχείρησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να απομειώσουν και τις δηλώσεις διαφοροποίησης από την εγκληματική δράση του φιλοναζιστικού μορφώματος, με τις οποίες συνόδευσαν τις παραιτήσεις τους από το κόμμα.

Είναι ενδεικτικό ότι, όπως προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό, οι κ.κ. Ηλ. Κασιδιάρης, Ηλ. Παναγιώταρος, Κ. Μπαρμπαρούσης κ.ά. κουνούσαν χαρτονομίσματα και φώναζαν «πάρε λεφτά Αλεξόπουλε».

Κλείσιμο
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρακτικά, αμέσως μετά το κλείσιμο της ομιλίας του κ. Αλεξόπουλου, καταγράφηκαν τα εξής:

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πάρε λεφτά, Αλεξόπουλε!

(Κωδωνοκρουσίες)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Πάρε λεφτά!

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Πάρε λεφτά, Αλεξόπουλε!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Πάρε λεφτά, Αλεξόπουλε!

(Κωδωνοκρουσίες)

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί μας. Δεν έχω πρόβλημα.

Στ. Μπούκουρας: «Ανέβαινα στις κολώνες και κρέμαγα σημαίες του ΠΑΣΟΚ»

Πέραν αυτών, αίσθηση προκάλεσε η έντονη συγκινησιακή φόρτιση του κ. Μπούκουρα, αλλά και οι αναφορές του στο πολιτικό του παρελθόν.

«Προέρχομαι από άλλον ιδεολογικό χώρο, από το ΠΑΣΟΚ! Ναι, κύριε πρόεδρε (σ.σ. απευθύνεται στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη) από το ΠΑΣΟΚ και εγώ και η οικογένειά μου. Μπορείτε να ρωτήσετε στην Κορινθία. Ποτέ δεν είχα ακραίες συμπεριφορές, τάσεις. Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή, ναι!» είπε.

Και πρόσθεσε «Είναι κακό; "Η Ελλάδα στους Έλληνες" έλεγε πρόεδρε. Μικρό παιδάκι στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας, τι αγώνα έκανα για το ΠΑΣΟΚ! Ανέβαινα στις κολώνες πάνω και κρέμαγα σημαίες, τότε για την αλλαγή του ΠΑΣΟΚ, τότε που όλοι ελπίζαμε στην αλλαγή! Όλοι πιστεύαμε σε μία αλλαγή».

Απευθυνόμενος στους πρώην συναγωνιστές του, οι οποίοι, βλέποντάς τον να ξεσπά σε λυγμούς, γελούσαν ειρωνικά, είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ που, ενώ στη Χρυσή Αυγή έδωσα ένα δημοκρατικό, τίμιο και καθαρό αγώνα, διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, αυτή τη στιγμή κάποιοι πρώην συναγωνιστές, όπως τους αρέσκεται να ονομάζονται, γελάνε και με χλευάζουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Πάντως, παρά τις σαφείς αναφορές στο ΠΑΣΟΚ, αυτοί που έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν και να τον επευφημήσουν ήταν απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες: 

- ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά!

- ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Και οι κλέφτες δεν είναι στη φυλακή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης