ΧΑ: Πήραν προθεσμία Ζαρούλια, Αρβανίτης, Κούζηλος και Κουκούτσης

ΧΑ: Πήραν προθεσμία Ζαρούλια, Αρβανίτης, Κούζηλος και Κουκούτσης

Για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - Αναβολή για 6 Ιουνίου πήρε ο Δημήτρης Κουκούτσης, για 10 Ιουνίου ο Νίκος Κούζηλος, για τις 12 του ίδιου μηνός η Ελένη Ζαρούλια και για τις 13 ο Μιχάλης Αρβανίτης - Συγκέντρωση Χρυσαυγιτών έξω από το Εφετείο - Παναγιώταρος: Η ΧΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

ΧΑ: Πήραν προθεσμία Ζαρούλια, Αρβανίτης, Κούζηλος και Κουκούτσης
Ενώπιον των δύο ανακριτριών, της Ιωάννας Κλάππα και της Μαρίας Δημητροπούλου, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σήμερα, Δευτέρα, άλλοι τέσσερις βουλευτές της ΧΑ.

Οι κλήσεις εστάλησαν στην Ελένη Ζαρούλια, τον Δημήτρη Κουκούτση, τον Μιχάλη Αρβανίτη και τον Νίκο Κούζηλο.

Κλείσιμο
Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης καθώς σύμφωνα με την ογκώδη δικογραφία, που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, θεωρούνται μέλη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν γνώση και συντονισμό στις παράνομες δραστηριότητες μελών της.

Ο δρόμος προς το γραφείο του ανακριτή άνοιξε μετά την άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών στις 2 Απριλίου έπειτα από ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής.

Εν τω μεταξύ, έξω από το Εφετείο βρίσκονται συγκεντρωμένοι Χρυσαυγίτες, που πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης στους τέσσερις βουλευτές της ΧΑ.

Μεταξύ τους βρίσκεται και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχουν επίορκοι που θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός ευρωεκλογών. Η ΧΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται. Όλοι θα δώσουν λογο. Άλλοι στη Δικαιοσύνη και άλλοι στους ψηφοφόρους τους. Αν είχαν φιλότιμο, μετά το βίντεο Μπαλτάκου θα έπρεπε να είχαν  παραιτηθεί». 

Το μεσημέρι, ο Δημήτρης Κουκούτσης έλαβε προθεσμία για τις 6 Ιουνίου. Για τις 10 Ιουνίου πήρε προθεσμία ο Νίκος Κούζηλος και η Ελένη Ζαρούλια επίσης έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί στις 12 του μηνός. Τελευταίος, ο Μιχάλης Αρβανίτης, που έλαβε προθεσμία για τις 13 Ιουνίου.

Στις δηλώσεις τους, οι βουλευτές της ΧΑ ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

Ελένη Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 και 25 Μαΐου.

Δημήτρης Κουκούτσης: Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας.

Νίκος Κούζηλος: Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία.

Μιχάλης Αρβανίτης: Πήρα προθεσμία γι' αυτή την αστεία και εξωφρενική ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης