Κοππά: Καμία συνωμοσία πίσω από την πρόσκληση σε Παπανδρέου - Κουβέλη

Κοππά: Καμία συνωμοσία πίσω από την πρόσκληση σε Παπανδρέου - Κουβέλη

«Αφελή» χαρακτήρισε τα σχετικά σενάρια η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ

Κοππά: Καμία συνωμοσία πίσω από την πρόσκληση σε Παπανδρέου - Κουβέλη
Απορρίπτει η Μαριλένα Κοππά τις... θεωρίες συνωμοσίας που πηγάζουν από την κοινή παρουσία των Γιώργου Παπανδρέου και Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της, την ερχόμενη Δευτέρα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ άσκησε κριτική στο παλιό της κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, για την τακτική του να «δαιμονοποιεί απόλυτα τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς, όπως εξήγησε, «δεν μπορείς να μην έχεις σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση».

Κλείσιμο
Μιλώντας για την πρόσκληση τόσο στον πρώην πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, η κυρία Κοππά ανέφερε ότι κάλεσε ανθρώπους, με τους οποίους έχει μια σχέση: «τον κ. Παπανδρέου» όπως είπε, «στον οποίο οφείλω την πολιτική μου παρουσία, και τον κ. Κουβέλη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε αυτή την περίοδο, στην προσπάθεια συγκρότησης του τρίτου πόλου για τη σοσιαλδημοκρατία».

Παράλληλα, απέρριψε κάθε υπονοούμενο πίσω από τις προσκλήσεις αυτές. «Όταν μιλάμε για πολιτική, είναι και οι δύο (Παπανδρέου - Κουβέλης), δύο άνθρωποι που έχουν αγωνία για το μέλλον του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα βιβλίο που έχει σχέση με το χώρο αυτό» τόνισε, χαρακτηρίζοντας «αφελή» τα σενάρια συνωμοσίας ή στήριξης.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και τη σημερινή του ηγεσία, δε, ανέφερε ότι «είναι βασικό για μένα και πρωτεύον να υπάρξει χώρος ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ο σοσιαλδημοκρατικός μεταρρυθμιστικός χώρος. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυτονομία. Όχι με ταύτιση με τη μία ή την άλλη πλευρά και κάνοντας μονομέτωπο με την άλλη, όπως κάνει αυτή τη στιγμή η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης