Δρούτσας: Η πτώση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία ήταν ανατροπή

Δρούτσας: Η πτώση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία ήταν ανατροπή

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε πλέον να είναι στην εξουσία» εκτιμά ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης Σαμαρά έστρεψε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» εξέφρασε την άποψη πως «αυτή η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε πλέον να είναι στην εξουσία».

Η παρέμβαση Δρούτσα εκλαμβάνεται ως ένα ακόμα «χτύπημα» της πλευράς Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης, μετά την καταψήφιση των ρυθμίσεων για τις τράπεζες του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Δρούτσας βρίσκεται στον στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου, είχε τοποθετηθεί εξωκοινοβουλευτικό υπουργός Εξωτερικών και μετά την αποχώρησή του είχε μετακομίσει στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής. Οι συνεντεύξεις του είναι σπάνιες σε ελληνικά μέσα και μετά από σιωπή πολλών μηνών επανέρχεται, ενώ το timing που επιλέγει να παρέμβει θεωρείται πως μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο κ. Δρούτσας για πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενσαρκώνει τον χαρακτηρισμό «κηπουρός» του κ. Παπανδρέου, όπως είχε χαρακτηρίσει ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Φλωρίδης συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, οι οποίοι είχαν καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Δρούτσας άσκησε σκληρή κριτική στη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δύο εβδομάδες μετά τον καυγά που είχαν οι κκ Βενιζέλος και Παπανδρέου στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Ειδικότερα ο στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου μίλησε για «κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ» και τόνισε: «Αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα δεν ξέρω αν πραγματικά κανείς μπορεί να το αποκαλέσει ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Δρούτσας δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για ανατροπή του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία της χώρας, σημειώνοντας με σαφείς υπαινιγμούς: «Με προβλημάτισε η στάση και ο ρόλος πολλών υψηλόβαθμων στελεχών και στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο την άμεση της ανατροπής του κ. Παπανδρέου και εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο «ανατροπή» πολύ συνειδητά, για μένα ήταν ανατροπή».  Αναλυτικά, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου είπε για το ΠΑΣΟΚ πως «όταν βλέπει κανείς την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ, πως έχει καταντήσει, βεβαίως είναι μια πονεμένη ιστορία και αυτό πονάει».

Για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό ανέφερε: «είμαι ταυτισμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου. Θεωρώ ότι ο Γιώργος ο Παπανδρέου πάντα είχε κάποιες πολύ καινοτόμες σκέψεις και ιδέες για την Ελλάδα και το μέλλον της χώρας. Τολμώ να πω ότι ανήκει σε αυτούς τους πολιτικούς στην Ελλάδα που πραγματικά πίστευαν και πιστεύουν σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις».

Για τον αν ο ίδιος θεωρεί πως πλέον ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δρούτσας απάντησε: «Εγώ σίγουρα ανήκω στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου του Παπανδρέου. Αυτό το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου του Παπανδρέου δεν υπάρχει πλέον, με την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου ως πρωθυπουργού της χώρας, έπαψε να υπάρχει το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου».

Ο κ. Δρούτσας άφησε αιχμές κατά του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα δεν ξέρω αν πραγματικά κανείς μπορεί να το αποκαλέσει ΠΑΣΟΚ, έχοντας υπ’ όψιν την ιστορία της παράταξης αυτής και γι' αυτό βεβαίως δυσκολεύομαι λίγο όταν με αποκαλούν ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ναι, κι αυτό για να είμαι ξεκάθαρος, τυπικά βεβαίως είμαι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ,  οι λόγοι γιατί δεν έκανα αυτό το βήμα για να ανεξαρτητοποιηθώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι πολύ συγκεκριμένοι. Και θα σας πως τον ένα και τον κύριο λόγο, όσο ο Γιώργος Παπανδρέου ανήκει σε αυτή την παράταξη δεν θα ήμουν εγώ εκείνος  ο οποίο θα τον έφερνε και τον ίδιο σε μια δύσκολη ή πιο δύσκολη θέση, εάν θέλετε, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι με τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είχα και δεν έχω καμία επαφή από την πρώτη στιγμή -δεν ξέρω αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό. Πάντως δεν υπήρξε ποτέ καμία επαφή κι έχω αποφύγει μέχρι τώρα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κι αυτό που βλέπουμε σήμερα ως ΠΑΣΟΚ».

Για τον κ. Παπανδρέου επίσης ανέφερε πως «πρόκειται για έναν βαθιά δημοκρατικό άνθρωπο, ο οποίος ποτέ δεν θα τολμούσε και ποτέ δεν άγγιξε τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα, όπως το βιώνει ο Έλληνας πολίτης τα τελευταία δύο χρόνια».

Για την περίοδο της κυβέρνησης Παπανδρέου ο κ. Δρούτσας «έδειξε» πρώην συναδέλφους του υπουργούς ότι δεν εφάρμοζαν τις αποφάσεις των υπουργικών συμβουλίων, ενώ έκανε λόγο για «ανατροπή» του κ. Παπανδρέου. Συγκεκριμένα είπε:

«Με προβλημάτισε όχι μόνο η στάση και ο ρόλος πολλών υψηλόβαθμων στελεχών και στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο την άμεση της ανατροπής του κ. Παπανδρέου - και εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο «ανατροπή» πολύ συνειδητά, για μένα ήταν ανατροπή. Εμενα με προβλημάτισε η στάση πολλών συναδέλφων μες στην κυβέρνηση, αλλά και πολλών στελεχών μες στο ΠΑΣΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης του Γιώργου του Παπανδρέου, από την πρώτη στιγμή. Και να σας πω συγκεκριμένα ότι πάντα μου έκανε μεγάλη εντύπωση και προβληματιζόμουν πάρα πολύ για το γεγονός ότι συλλογικά παίρναμε αποφάσεις στο υπουργικό συμβούλιο -και μη ξεχνάτε ότι επί Παπανδρέου το υπουργικό συμβούλιο πραγματικά συνεδρίαζε, όπως το προβλέπει και το Σύνταγμα της χώρας, όπως το κάνουνε σε όλες τις χώρες μέσα στην Ευρώπη, ένα υπουργικό συμβούλιο να συνεδριάζει και να παίρνει από κοινού αποφάσεις. Σήμερα δεν το βλέπουμε αυτό και επί ημερών του κ. Καραμανλή δεν το βλέπαμε αυτό».

Ο κ. Δρούτσας είπε επίσης πως πολλά θέματα εκείνη την περίοδο δεν προχωρούσαν γιατί οι υπουργοί σκέφτονταν την «εκλογική πελατεία τους»:

«Παίρναμε αποφάσεις στο υπουργικό συμβούλιο συλλογικά και μετά η εφαρμογή αυτών που συμφωνήσαμε δεν γινόταν από τους αρμόδιους υπουργούς. Και γι’ αυτό πολλά θέματα τα οποία έπρεπε να προχωρήσουνε δεν προχωρούσανε επειδή κωλυσιεργούσανε κάποιοι συνειδητά στο πεδίο αρμοδιότητάς τους, επειδή είχαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, το δικό τους πολιτικό συμφέρον και μέλλον να μη δυσαρεστήσουν την όποια εκλογική πελατεία τους. Το λέω πολύ καθαρά».

Για το ρόλο των «οικονομικών συμφερόντων» στην αποχώρηση του κ. Παπανδρέου σχολίασε: «Τα κατεστημένα συμφέροντα ελέγχουνε τα πάντα, ελέγχουν και πολλές πολιτικές δραστηριότητες».

Μιλώντας για την κυβέρνηση Σαμαρά είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να αποκαλέσει κανείς αυτή την κυβέρνηση μόνο συντηρητική. Νομίζω ότι σε πολλά θέματα είναι ακραίες οι απόψεις οι οποίες υπάρχουνε». Σε ερώτηση για τον αν η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να φύγει, ο κ. Δρούτσας απάντησε καταφατικά, εξηγώντας: «Νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα θέματα που καίνε την Ελλάδα με το σωστό τρόπο. Ιδιαίτερα έχει διολισθήσει σε μια πρακτική μέσα στην κρίση να αμφισβητήσει ή να θέσει εκτός λειτουργίας τους δημοκρατικούς θεσμούς, κινδυνεύει η ίδια η Δημοκρατία στην Ελλάδα και γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε πλέον να είναι στην εξουσία».   

Ο κ. Δρούτσας, τέλος, σχολιάζοντας το αν η κυβέρνηση Παπανδρέου απευθύνθηκε και αλλού για να χρηματοδοτήσει το χρέος, απάντησε:

«Βεβαίως απευθυνθήκαμε και σε άλλους. Είχαμε στενότατες επαφές και με τις ΗΠΑ, είχαμε στενότατες επαφές και με τη ρωσική ηγεσία και με την κινεζική ηγεσία. Απλώς και μόνο να δει κάποιος που ταξίδεψε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της χώρας από την αρχή της θητείας του νομίζω ότι μόνο και μόνο από εκεί θα διαπιστώσει ότι οι επαφές ήταν πολύ στενές». 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (103)

M.Γ.

Τελικα νομιζω οτι ο Γεωργιος Νταλτον-Παπανδρεου περνουσε απο τεστ ηλιθιοτητας οσους φιλοδοξουσαν να ενταχθουν στην "αυλη" του.Αν το τεστ ηταν επιτυχες ,δηλ. αν ξεπερνουσαν τη βλακεια του εξεταστη τοτε γινοντουσαν δεκτοι μετα τιμων , παιρνανε Υπουργεια θεσεις στο Ευρωκοινοβουλια κλπ ..Παραδειγματα απειρα....

antonis

oloi tzampa mages pou vrizete ton papandreou ,giati den mas lete poios edine lefta xoris orous ke mnimonia ke den ta eperne,alla protimise to dnt ,gia na xasei ke ti proedria tou pasok ke tin prothipourgia.pote den lete tzampa mages na sxisoume ta mnimonia na dioksoume tin troika me tis klotsies,ke na tous poume alla leventes lete tha mas ta dinete sinexia xoris orous ke atoka etsi giati imaste mages ke oreoi.

κλ

kalnmera john boy...ξενύχτισες άδικα ρε πράσινο αμερικανάκι!

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΗΠΟΥΡΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ;

George

Μιλάμε για μεγάλο καραγκιόζι..μπορεί και μεγαλύτερο από τον [...] του τον ΓΑΠ

bill222

Το MEGA ζήτησε εκατομμύρια δάνειο και ο ΓΑΠ το έκοψε .Το ALTER ζήτησε εκατομμύρια δάνειο και ο ΓΑΠ το έκοψε .Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ζήτησε εκατομμύρια δάνειο και ο ΓΑΠ το έκοψε .Και πολλοί άλλοι ζήτησαν θαλασσοδάνεια και ο ΓΑΠ τα έκοψε .Κάποια ΜΜΕ έκλεισαν και κάποια άλλαξαν χέρια .ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!!Και εσείς ανοίξτε το στόμα και καταβροχθίστε ότι σας σερβίρουν τα ΜΜΕ

antigap

....ακόμη με το πασοκ του ΖΑΒΟΥ εισαι ρε kokobill22216/04/201423:46 !Δε ντρέπεσαι ρε αθεόφοβε!.....τι ψυχή θα παραδώσεις ρε τροικανό κερασφόρο μυρηκαστικό!...Τα λεφτά ρε από τον γιωργάκη τα ζήτησαν τα ΜΜΕ αν τα ζήτησαν?...Οι τράπεζες δικές του ήταν!.....σάλιο δεν υπήρχε όπως δεν υπάρχει και τώρα!...ρε πιτουροδίαιτε για αυτό βαρέσαμε διάλυση!..Ο ΓΑΠ τα τίναξε όλα στον αέρα!...τι δεν καταλαβαίνεις!...ακόμη και το κόμμα σου το καταχρέωσε!....τα κανάλια σου φταίνε τώρα!....ά πάγαινε ρε πράσινο θύμα!

Χρυσόψαρο με μνήμη ελέφαντα

Ναι, τα ΜΜΜ ζήτησαν 10-20 εκτομμύρια ευρώ συνολικά και ο ΓΑΠ δεν (εν)έδωσε και δεν παρενέβη στις τότε παραπαίουσες τράπεζες (γιατί άραγε;). Ξέχασες όμως να μας πεις για τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών που εκτοξεύθηκαν σε δεκάδες εκατομμύρια παραπάνω επί Δρούτσα και ΓΑΠ (γιατί άραγε;)....

BILL222

Δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 13.3.2014, ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 !!!!ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !!!ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

2

΄Ακου ρε GREETROLO-BILL222..και αυτός φταίει ρε ΝΑΙ!..ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΙΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!...Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ!...ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ!...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!....ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΟΜΩΣ!...Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑΥΛΟ!ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΙΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!...ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΓΑΠΟΤΡΟΛ!...κοψε τη δικαιολογία με τα κανάλια δεν σου βγαίνει!..εδώ τον χλευάζει όλος ο πλανήτης με τις σαχλαμάρες που ξεστομίζει και εσύ τον στηρίζεις!....τι μπάφο αναπνέεις ρε δώσε να τον φουμάρουμε να ξεχάσουμε τον ΓΑΠ!....

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

Δεν μπορω ακομη να συνειδοποιησω γιατι η Μερκελ και ο Σαρκοζί εδιωξαν τον Παπανδρεου από την Κυβερνηση και εφεραν τον αντιμνημονιο Σαμαρα για να κανει την ΙΔΙΑ και ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ απο αυτή του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.

Τζάμπα λεφτόμαγκες

Γιατί χρεοκοπήσαμε και τζάμπα λεφτά στην Ευρώπη πέρα από τις επιδοτήσεις δεν υπάρχουν. Το 'Τσοβόλα δώσ'τα όλα' μας άφησε χρόνους δυστυχώς.... Κατά τα λοιπά φταίει μόνο η Μέρκελ, εμείς (= οι πολιτικοί και η πελατεία τους κυρίως) όχι βέβαια....

Indignados

Ο "κηπουρός" του ΓΑΠ Δρούτσας βγήκε στο αντάρτικο. λίγες ημέρες πριν από το τέλος της δοτής από τον ΓΑΠ θητείας του στην ευρωβουλή. Περίμενε να δει μάλλον αν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο και όταν είδε ότι δεν, άρχισε την "επανάσταση".Θα είχε φύγει από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, αλλά, αφού δεν έχει τυπικά φύγει ο ΓΑΠ, δεν το έκανε για να μην εκθέσει τον αρχηγό του! Αυτή είναι η ελευθερία βούλησης των "κηπουρων", λειτουργούνε με εντολές και όχι με τη συνείδησή τους!Λίγο πριν, η σύζυγός του Δρούτσα, Φαίη Καραβίτη, η οποία εστάλη ανταποκρίτρια του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Βερολίνο λόγω συζύγου, έκανε σαματά γιατί της αλλάξανε τη μετάφραση και αντί για "πρόγραμμα λιτότητας" γράψανε "πρόγραμμα εξυγίανσης". Μεγάλη Λογοκρισία και παραβίαση της "δημοσιογραφικής δεοντολογίας". Τσιμουδιά δεν θα έβγαζε βέβαια αν όλα αυτά γινονταν επί ΓΑΠ (που σίγουρα γινόντουσαν) διότι ανήκει στην παρέα του δημοκράτη ΓΑΠ, του κληρονομικού ηγέτη με το lifestyle δυναστείας που έχει απλήρωτους τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά φτιάχνει γυμναστήρια δεκάδων χιλιάδων ευρώ για να διατηρεί τη σιλουέτα του!Ο ΓΑΠ και οι "κηπουροί" του περνάνε στην αντεπίθεση! Έτσι είναι οι πολιτικοί όταν οι λαοί είναι διεφθαρμένοι χωρίς αξίες και όταν ξεχνάνε γρήγορα...Κατ' εικόνα και ομοίωση των ψηφοφόρων τους!

Γιώργος

Ένας ακόμα απατεώνας από το ΠΑΣΟΚ, που μας βρίζει και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον απαντούμε. Πέσαμε σε τέτοιο επίπεδο. Αντί να είναι στην φυλακή και να απολογείται η συμμορία πρακτόρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΑΠ ΧΡΕΩΝΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 10.000.000 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 120.000.000 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης