Βεντέτα Βούγια – Μπουτάρη

Βεντέτα Βούγια – Μπουτάρη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι δεν τον θέλει στο ψηφοδέλτιο γιατί σηματοδοτεί ένα παρελθόν που δεν θέλουμε να αναπαράγουμε

Βεντέτα Βούγια – Μπουτάρη
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον πρώην  υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Βούγια με αφορμή τη δήλωση Μπουτάρη, ότι δεν τον θέλει στο ψηφοδέλτιο του γιατί σηματοδοτεί ένα παρελθόν που δεν θέλει να αναπαράγει.

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Σπ. Βούγια ο οποίος ξεσπά κατά του δημάρχου τονίζοντας ότι «ο κ. Μπουτάρης έγινε δήμαρχος πατώντας πάνω στο  "παρελθόν", το οποίο ανέφερε ότι συμβολίζω». 

Ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει λέγοντας: «Αρκετά όμως ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα… "δεν υπάρχει". Αυτό που έχει σημασία, όπως έγραψα και στην επιστολή που του απέστειλα, είναι να ενημερωθούν εγκαίρως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα κίνητρα και τους στόχους μιας συγκεκριμένης ομάδας στη διοίκηση του δήμου που θεωρεί την πόλη ιδιοκτησία της. Στα σχέδιά τους η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν, προφανώς, εμπόδιο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης