Αρης Σπηλιωτόπουλος: «Θα κάνω δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα»

Αρης Σπηλιωτόπουλος: «Θα κάνω δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Αρης Σπηλιωτόπουλος λέει κατηγορηματικά ότι «η Αθήνα δεν χωράει άλλους μετανάστες» και δεσμεύεται για μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα,  με καταπολέμηση του παρεμπορίου

«Ο Γιώργος Καμίνης δεν έκανε έργο, σφετερίζεται την επιτυχία αποφάσεων που κάποιοι άλλοι έλαβαν με δύσκολο κόστος»

«Το ζήτημα με το τζαμί θα τεθεί στην κρίση του αθηναϊκού λαού με τοπικό δημοψήφισμα», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ κατηγορεί τον κ. Γιώργο Καμίνη και το σύστημα που τον στηρίζει για μιζέρια, γιατί με πρόφαση το μνημόνιο κατέβασαν τον πήχη των προσδοκιών των Αθηναίων.

Απευθυνόμενος, δε, προς τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη ρωτά: «Πώς αισθάνεται βλέποντας την απερχόμενη δημοτική αρχή να επιχαίρει που εμείς είμαστε διασπασμένοι;». Τέλος, προβλέπει ότι το δημοσκοπικό προβάδισμα του νυν δημάρχου δεν θα αντέξει, καθώς όσο φωτίζεται η θητεία του αποδεικνύεται η φτώχεια της.

- Αποφασίσατε να εγκαταλείψετε την πολιτική σκηνή ή είναι πυροτέχνημα προς άγραν ψήφων η παραίτησή σας από το βουλευτικό αξίωμα;
Είναι μια συνειδητή πολιτική απόφαση. Θέλω να αφοσιωθώ στη μάχη της Αθήνας και θέλω τη μάχη αυτή να τη δώσω με όλη μου την ψυχή. Ελπίζω επίσης ότι με αυτή μου την απόφαση θα κλείσει μια για πάντα και η μικροπολιτική παραφιλολογία ώστε να περάσουμε στη συζήτηση για την Αθήνα. Το σχέδιό μας, το όραμά μας, τις προτάσεις μας. Είμαι έτοιμος να μιλήσω γι’ αυτά και ελπίζω από δω και μπρος να εστιαστεί όλη η συζήτηση σε αυτά.

- Τι νόημα έχει η αναστολή της κομματικής σας ιδιότητας ύστερα από τόσα χρόνια στη Ν.Δ. όταν έχετε την επίσημη στήριξη του κόμματος;  Υπογραμμίζει την προσήλωσή μου να αφοσιωθώ στην Αθήνα, να απευθυνθώ σε κάθε κάτοικό της απ’ όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχεται και στη συνέχεια να διοικήσω τον δήμο χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

- Πάντως με την παραίτησή σας βγαίνετε και από τη δύσκολη θέση να ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο.  Απ’ όλα όσα έχω κάνει έως τώρα, από το γεγονός ότι κατέβηκα σε μια δύσκολη μάχη, με διασπασμένο τον πολιτικό μας χώρο και ένα ολόκληρο σύστημα να προστατεύει τον κ. Καμίνη, σας δημιουργείται η αίσθηση ότι φοβάμαι ή κρύβομαι;

- Κατηγορείτε τον κ. Καμίνη για μιζέρια επειδή εφάρμοζε τη μνημονιακή πολιτική;  Κατηγορώ τον κ. Καμίνη για μιζέρια γιατί ο ίδιος και το σύστημα που τον στηρίζει κατεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων πιο χαμηλά από ποτέ. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ελάχιστο αποτελεί μεγάλη επιτυχία και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο. Με συγχωρείτε, αλλά αυτό αφορά τον ίδιο. Από τον κ. Καμίνη δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα. Η Αθήνα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα. Και αν ο κ. Καμίνης δεν μπορεί να της τα δώσει, θα της τα δώσει άλλος δήμαρχος, ο οποίος δεν θα εκπέμπει παθητική μοιρολατρία, αλλά θετική ένταση και δημιουργικότητα.- Τι θα μπορούσε και θα έπρεπε να κάνει στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του δήμου και δεν το έκανε;  Ο κ. Καμίνης έκανε όσα του υπαγορεύτηκαν. Ορθώς τα έκανε, αλλά έκανε μόνο αυτά. Και τώρα προσπαθεί να το εμφανίσει ως επιτυχία. Ολοι οι δήμοι της χώρας βελτίωσαν τα οικονομικά τους. Ολοι έχουν μειώσει δαπάνες. Ξέρετε κανέναν δήμο που χρεοκόπησε; Κανένας! Αντιθέτως, υπάρχουν δήμοι που και οικονομικά νοικοκυρεύτηκαν και παράλληλα έκαναν σημαντικό έργο, όπως π.χ. το Περιστέρι ή ο Πειραιάς. Ο κ. Καμίνης δεν έκανε έργο, σφετερίζεται την επιτυχία αποφάσεων που κάποιοι άλλοι έλαβαν με δύσκολο κόστος και παράλληλα μιλάει για οικονομική εξυγίανση την ώρα που έχει απλήρωτους προμηθευτές και αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές κλειστές για 5.000-10.000 ευρώ. Αυτό είναι το νοικοκύρεμα; Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω και κάτι άλλο. Ο Δήμος Αθηναίων προκήρυξε δικό του διαγωνισμό για 15 σημεία wi-fi με συγκριτικά πολλαπλάσιο κόστος σε σχέση με αυτό που φτιάχνει η κυβέρνηση σε πολλά περισσότερα σημεία. Εχει κάποιο σχόλιο γι’ αυτό;

- Εσείς πώς θα εξασφαλίσετε πόρους για το πρόγραμμά σας;  Θα αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους, θα διεκδικήσουμε εγχώριους και θα προωθήσουμε δράσεις ΣΔΙΤ - σε συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα. Για μας οι ιδιωτικές επενδύσεις δεν είναι ταμπού. Επίσης, αν κάνουμε την Αθήνα μια πιο φιλική στην επιχειρηματικότητα πόλη, θα αυξηθούν και τα έσοδα του δήμου, οπότε θα έχουμε και από εκεί πρόσθετους πόρους.

- Τι περισσότερο θα κάνετε για την Αθήνα στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής που έχετε ψηφίσει τα προηγούμενα χρόνια ως βουλευτής;  Η λογική ότι ο Δήμος Αθηναίων είναι δέσμιος των αποφάσεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής είναι μια αντίληψη που καλλιεργούν όσοι δεν αισθάνονται αυτάρκεις να παραγάγουν έργο. Οσοι κρύβονται πίσω από την κρίση, όπως ο κ. Καμίνης, και όσοι προσπαθούν να οχυρωθούν πίσω από κομματικά συνθήματα, όπως ο κ. Σακελλαρίδης.

- Θα κάνετε άλλες απολύσεις αν σας το ζητήσει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι της τρόικας;  Δεν θα κινηθώ εκτός του νόμου, αλλά πιστεύω ακράδαντα πως η Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται πρόσθετες απολύσεις, διότι, αν αυτό συμβεί, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην υλοποίηση του έργου της.

- Πού θα κάνετε περικοπές;  Σε ό,τι δεν κρίνεται ζωτικό για τη λειτουργία της πόλης. Στη λεπτομέρειά του θα το δω όταν θα έχω πλήρη εικόνα από τις υπηρεσίες. Ο στόχος μας πάντως δεν είναι μόνο να περιορίσουμε δαπάνες, αλλά να αυξήσουμε τα έσοδα του δήμου καθώς και να προσελκύσουμε επενδύσεις, χορηγίες και ανταποδοτικά έσοδα.

- Παρουσιάζετε την Αθήνα σαν να είναι μια πόλη βουτηγμένη στην ανομία. Μιλάω για μια πόλη με δύο όψεις. Μια πόλη παραιτημένη, χωρίς ελπίδα και με χαμηλές προσδοκίες, αλλά και μια πόλη με σφρίγος που βάζει τον πήχη ψηλά. Δυστυχώς η πρώτη Αθήνα τείνει να μας γίνει συνήθεια. Κοντεύουμε να αποδεχτούμε ότι μπορούν να υπάρχουν γκέτο και άβατα μέσα στην πόλη. Οτι το παρεμπόριο είναι δήθεν ήπια εγκληματικότητα, οπότε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Και θα πιέσω τα βήματα, που έχουν όντως γίνει τελευταία στον τομέα της ασφάλειας, να αυξηθούν. Η ανοχή στην ανομία πρέπει να είναι μηδενική.- Εσείς πώς θα αποκαταστήσετε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών όταν ο δήμος δεν διαθέτει καν Δημοτική Αστυνομία;  Εχω καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για συγκρότηση ειδικού σώματος της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς που προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία θα γίνει σε μητροπολιτική διάρθρωση και θα έχει ως κύρια αποστολή την καλύτερη αστυνόμευση της Αθήνας και τον όμορων περιοχών. Ο κ. Δένδιας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει την πρόταση, η οποία, αν εφαρμοστεί, πιστεύω πως θα υπερκαλύψει τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

- Πώς θα αντιμετωπίσετε το παρεμπόριο;  Οπως σας ανέφερα, ένα από τα κύρια αντικείμενα αυτής της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας θα είναι η καταπολέμηση του παρεμπορίου. Επιπρόσθετα θα πρέπει να της δοθούν αρμοδιότητες όπως η άμεση καταστροφή των προϊόντων παρεμπορίου είτε με σπρέι είτε στην υψικάμινο.

- Χωράει άλλους μετανάστες η Αθήνα;  Οχι. Κατηγορηματικά όχι.

- Και τι θα κάνετε γι’ αυτό;  Το θέμα αντιμετωπίζεται υπερτοπικά - όχι από την Αυτοδιοίκηση. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση στα σύνορα, χτύπημα των κυκλωμάτων εκμετάλλευσης μεταναστών και φυσικά αναθεώρηση της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, το οποίο ελπίζω να τεθεί σε κεντρικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται ο δήμος είναι η καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του -κοινωνικών και άλλων- ώστε να αντιμετωπίζουν τα όποια προβλήματα.

- Υπάρχει ανοιχτό το θέμα του τζαμιού. Η δική σας θέση ποια είναι; Θα πρέπει να δημιουργηθεί τζαμί στα όρια του Δήμου Αθηναίων;  Η συμμετοχική δημοκρατία είναι αυτό στο οποίο πιστεύω και το υποστήριζα πάντα. Και αυτό στην πράξη σημαίνει συγκεκριμένους θεσμούς και πολιτικές πρακτικές για να συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων για θέματα μείζονος ενδιαφέροντος η κοινωνία των πολιτών. Το τοπικό δημοψήφισμα είναι τέτοιος θεσμός και η υπόθεση του τζαμιού τέτοιο ζήτημα. Δεν είναι ζήτημα για να εφαρμόσω την άποψή μου, αλλά για να εκφραστεί άμεσα η κοινωνία.

- Ποιο είναι το όραμά σας για την Αθήνα; Να αρχίσουμε να ζούμε με θετική ένταση σ’ αυτή τη σπουδαία πόλη, έχοντας τρεις βασικές αξιακές προτεραιότητες. Πρώτον, να νιώθουμε ελεύθεροι. Και δεν είσαι ελεύθερος όταν δεν νιώθεις ασφαλής. Δεύτερον, να μπορούμε να προκόψουμε στην πόλη μας. Σήμερα δεν μπορούμε και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην κρίση, αλλά έχει άμεση σχέση και με τις λειτουργίες της πόλης. Και τρίτον, να μας αρέσει να ζούμε εδώ. Να μένουμε Αθήνα επειδή το θέλουμε και όχι επειδή δεν έχουμε επιλογή. Μπορούμε να το πετύχουμε. Γι’ αυτό και στόχος μας είναι ένα ντόμινο θετικών αλλαγών για να αλλάξει η εικόνα και η αυτοπεποίθηση της ίδιας της πόλης.

- Πάντως δεν σας έχουμε ακούσει να δίνετε έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, παρότι υπάρχει πλέον πολύς κόσμος που υποφέρει. Μάλλον δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Κάθε άλλο. Είναι στις προτεραιότητές μας και μάλιστα πολύ υψηλά. Σύντομα θα δείτε και το πρόγραμμά μας το οποίο θα παρουσιαστεί θεματικά και θα το διαπιστώσετε. Επιγραμματικά θα σας αναφέρω ότι περιλαμβάνει τη θέσπιση-ενίσχυση των δημοτικών ιατρείων και τη διασύνδεσή τους.

- Ποιον προτιμάτε για αντίπαλο αν περάσετε στον δεύτερο γύρο;  Αυτό θα το αποφασίσουν οι πολίτες. Οποιος κι να είναι, εγώ θα επιχειρήσω να δείξω γιατί η δική μας επιλογή είναι πιο ωφέλιμη και πιο κατάλληλη για την Αθήνα.

- Και ποιος προβλέπετε ότι θα περάσει από τους αντιπάλους σας - αν υποθέσουμε ότι εσείς είστε ο ένας;  Φαίνεται ότι στην παρούσα συγκυρία ο κ. Καμίνης έχει ένα δημοσκοπικό προβάδισμα, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα διατηρηθεί μέχρι τέλους, καθότι όσο η θητεία του έρχεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τόσο αποδεικνύεται η φτώχεια της.

- Στον κ. Κακλαμάνη τι έχετε να πείτε που απευθύνεται στο ίδιο κομματικό κοινό;  Δεν κάνω υποδείξεις σε ένα στέλεχος με τη διαδρομή του κ. Κακλαμάνη στην παράταξη και στον δήμο. Μία ερώτηση μόνο: πώς αισθάνεται βλέποντας την απερχόμενη δημοτική αρχή να επιχαίρει που εμείς είμαστε διασπασμένοι;

- Η γενική πολιτική κατάσταση θα επηρεάσει την αναμέτρηση για τον δήμο και γενικότερα τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές;  Πάντα επηρεάζει η γενική κατάσταση, αλλά να δούμε λίγο την πραγματικότητα; Οι κομματικές ευθυγραμμίσεις έχουν αποδυναμωθεί. Η αμφισβήτηση μεγαλώνει. Η πολιτική συμπεριφορά των πολιτών είναι δύσκολα εξηγήσιμη πια. Οπότε εκτιμώ ότι σε μεγάλο βαθμό θα μετρήσουν η προσωπικότητα, το μήνυμα και η πρόταση κάθε υποψηφίου. Γι’ αυτό και επιμένω ότι ειδικά στην Αυτοδιοίκηση οι ταμπέλες Δεξιά, Κέντρο, Αριστερά είναι αποδυναμωμένες.

- Με τη μνηστή σας, με την οποία σας είδαμε μαζί στην παρουσίαση του συνδυασμού, θα παντρευτείτε στο δημαρχείο ή στη μητρόπολη;
Μη μου βάζετε κι άλλα διλήμματα αυτή την εποχή! Δείξτε λίγη κατανόηση! (γέλια)

ΣΧΟΛΙΑ (21)

Γιώργος

Οι θέσεις του είναι σαφείς και στοχευμένες στα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Οι Κοι Καμίνης και Κακλαμάνης φρόντησαν να μας φέρουν σε μία κατάσταση που οι άνρθωποι της αθήνας να έχουν προβλήματα με το παρεμπόριο και την εγκληματικότητα και παρά τους προεκλογικούς τους λόγους το κέντρο έγινε σκοτεινό και δεν θυμίζει, παρα μόνο σε 3-4 σημεία, την αθήνα του πολιτισμού και την αρχή της ευρώπης απο την ανατολή. Η ευρώπη έχει θεσπίσει απο παλιά το νόμο περι ανεξιθρησκείας και όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν τζαμί, βουδηστικούς ναούς και άλλα κέντρα για την ελεύθερη άσκηση της θρησκίας του οποιουδήποτε. Τωρα, εάν φοβόμαστε ακόμα το 2014 τον Τουρκο που θα μας κάνει οθωμανούς, αυτά βολεύουν κάποιους ακραίους που δεν ξεχωρίζουν την θρησκία με την εθνική ταυτότητα, αρνούνται το μπιγκ μπανγκ και έχουν παραμείνει ίδοι σε αντιλήψεις με τους προπαπούδες τους.

Βασίλης

Διαβάζοντας την συνεντευξη του Σπηλιωτοπουλου και οντας κατοικος Δημου Αθηναιων μου δημιουργουνται αισθηματα ελπίδας και αισιοδοξιας, παρολο που δεν προερχομαι απο αυτον τον χωρο. Ο κ. Σπηλιωτοπουλος φαινεται ορεξατος για δουλεια και με συγκεκριμενους στοχους. και η αληθεια ειναι πως μετα τους δυο τελευταιους δημαρχους που υπηρξαν αδιαφοροι σε πολλα ζητηματα που αφορουν την καθημερινοτητα μας σε αυτην την πολη φανταζει ο μοναδικος που με κανει να ελπιζω. Νομιζω πως του αξιζει να του δωσουμε μια ευκαιρια και να τον κρινουμε επι τω εργω...

Μαριος Φ.

Πιστευω στη συμμετοχικη δημοκρατια και στο δικαιωμα μου να εχω τον λογο για το αν πρεπει να γινει τζαμι στην Αθηνα η οχι.... Πρεπει να συμμετεχουμε οι πολιτες σε αυτη την αποφαση γιατι θα μας επηρεασει ολους... Η λαθρομεταναστευση πρεπει επιτελους να σταματησει, η Αθηνα δεν αντεχει αλλο. Πρεπει να υπολογισουμε ολες τις πτυχες και να τις εξετασουμε και τοτε να αποφασισουμε ολοι μαζι. Γενικοτερα ο Αρης τα λεει πολυ καλα, φαινεται προσγειωμενος και οι στοχοι του ειναι ρεαλιστικοι. Μιλαει για την επιλυση καθημερινων προβληματων: τα σκουπιδια, την εγκληματικοτητα, το παρεμποριο, το θεμα με τον φωτισμο και ποσα αλλα.. Δεν ταζει λαγους με πετραχειλια ουτε υποσχεται πραγματα που δεν μπορει να πραγματοποιησει. Ειναι ενας εμπειρος πολιτικος, ο οποιος με τη παραιτηση του απεδειξε ποσο αποφασισμενος ειναι να αφοσιοθει στην διοικηση της Αθηνας.Η Αθηνα εχει την αναγκη απο πολιτικους με οραμα και ζηλο. Πιστευω πως μπορει να τα καταφερει. Καλη επιτυχια.

Βασίλης Περαντζάκης

Το δικαίωμα να λατρεύει κάποιος εκεί που μένει, δεν είναι θέμα δημοψηφίσματος. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν περιορίζονται με δημοψήφισμα. Αυτά είναι γκεμπελίστηκες ανοησίες. Αν κάνει δημοψήφισμα για το Τζαμί, να κάνει και για τις εκκλησίες, να γελάσουμε λιγάκι!!!

Ιωάννης

Το βρισκω απολυτα θεμιτο να γινει δημοψηφισμα για το τζαμι.. Αφορα αμεσα τους πολιτες της Αθηνας το θεμα αυτο και ειναι πολυ σημαντικο να παρουν εκεινοι την αποφαση. Η δημιουργια τζαμιου προκειται για μια μεγαλη αλλαγη και δεν θα ειναι μια απλη υποθεση. Γιατι λοιπον να μην συμμετεχουν οι πολιτες σε αυτη την αποφαση? Τι πιο δημοκρατικο απο το να συμμετεχουν?!!!οσον αφορα για τον Καμινη συμφωνω στο οτι εχει θεσει τον πηχη πολυ χαμηλα. Στην ουσια δεν εχει καταφερει τιποτα, μονο ενα πλεονασμα το οποιο ηταν αποτελεσμα μιας γενικης μνημονιακης πολιτικης και το καταφερε με απολυσεις και μηδεν εργα..Η Αθηνα πρεπει να αλλαξει, πρεπει να εκσυγχρονιστει. Οι μεχρι τωρα δημαρχοι εχουν πεσει σε λιθαργο απ'οτι φαινεται. Πρεπει η πολη μας να βγει απο αυτη την αδρανια με τη βοηθεια ανθρωπων που εχουν ορεξη και θεληση για δουλεια . ο Σπηλιωτιοπουλος με πραξεις αποδυκνειει οτι ειναι αποφασισμενος να αλλαξει πολλα πραγματα στην Αθηνα και να φερει εναν νεο αερα στην πολη μας. Ελπιζω να τα καταφερει, καλη επιτυχια!!!

Ντίντης

Εγώ προτείνω στο ίδιο δημοψήφισμα να τεθεί και το ερώτημα αν οι Αθηναίοι επιθυμούν να στέκεται κάπου ο Σπηλιωτόπουλος και να περνούν ένας ένας από μπροστά του, να του δίνουν μια στο καλάμι και καθώς θα σκύβει για να πιάσει το πόδι του να τον φτύνουν κιόλας. Έτσι οι δημοκρατικές διαδικασίες θα εφαρμοστούν με τρόπο ανεπίληπτο.

Ar Riyadhi

Δεν πα' να κάνεις και τούμπες; Τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα βγεις;

Κώστας

Δεν χρειάζεται κανένα δημοψήφισμα. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και στην Αθήνα περισσότερο υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων μουσουλμάνων που έχει το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα της λατρείας και της άσκησής της. Το τζαμί πρέπει να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

kostaki

τζαμι αν θέλεις μπορείς να πας στην μέση ανατολή και στην asia έχει πολλά από αυτά εκεί μαζί με τα ταξικά σου αδέρφια. εδώ είναι ευρώπη και ελλάδα και δεν γουστάρουμε τετοια.την δε sara και mara που μας κουβάλησαν εδώ με το έτσι θέλω θα τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν οσονούπω...μαζί και σένα.capisci?

Δημήτρης Κορίνθιος

Καί μόνο πού τό σκεύθηκες είσαι λάθος ,γιά Ίστορικούς λόγους τά τζαμιά είναι ΤΑΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Nice Try...

...όπως θα'λεγαν κι οι 'Αγγλοι, Αρούλη, αλλά τον Κασίδα, εσύ και το κόμμα σου, δεν τον φθάνετε σε τίποτα....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_zaev

Η κάτοχος του  Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2015 θα παρουσιάσει αύριο την πρωτοβουλία για την υποψηφιότητα Τσίπρα και Ζάεφ για το επόμενο Νόμπελ Ειρήνης – Η εκδήλωση θα γίνει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Σκοπίων

10
20121850

Η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ θα συναντηθεί εκ νέου με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί – Στόχος να διαμορφώσει άποψη για τις προοπτικές συμφωνίας, που μπορεί να οδηγήσει σε επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

mitsotakiskyr

«Όποτε θέλουμε σκοτώνουμε και καμιά 50αριά, αλλά για την ώρα σας κάνουμε τη χάρη και παίρνουμε τηλέφωνο πριν», το μήνυμα των βομβιστών σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ - Στο μισό εκατομμύριο ευρώ οι ζημιές στο κτίριο του Σκάι, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ζούλα