Βενιζέλος: «Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος»

Βενιζέλος: «Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος»

Είπε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα

Βενιζέλος: «Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος»
Τη συμπεριφορά του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, σε σχέση με τη ρύθμιση για τους μετανάστες που τελικά αποσύρθηκε, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Μπαλτάκου περί αντικομμουνισμού, ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης «είναι ένα παλιό πρόβλημα».

Κλείσιμο
Ο κ. Βενιζέλος είπε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα που προκάλεσε ο κ. Μπαλτάκος, επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα.

Σχετικά με την ουσία της τροπολογίας για τους μετανάστες, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το πρόβλημα «κωμικό» και πρόσθεσε πως δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έκαναν κακούς χειρισμούς. Σημείωσε, δε, πως η τροπολογία θα επανέλθει και ότι έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση.

Σε σχέση με την ρύθμιση για το γάλα, με την οποία διαφωνούν αρκετοί βουλευτές της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος είπε πως αν χρειαστεί θα γίνουν βελτιώσεις.

«Δεν θα παίξουμε τη σωτηρία της χώρας με αυτό το θέμα», συμπλήρωσε και διερωτήθηκε: «ποιος θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία της χώρας;».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως η «Ελιά» θα πάει πολύ καλά, ότι το Ευρωψηφοδελτίο θα είναι πολύ δυνατό και υπογράμμισε: «θα πάμε εντυπωσιακά καλύτερα από ο,τι πολλοί περιμένουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης