Το Ποτάμι: Η «Μπελούτσι» και η παρουσιάστρια του Σταύρου Θεοδωράκη

Το Ποτάμι: Η «Μπελούτσι» και η παρουσιάστρια του Σταύρου Θεοδωράκη

Γνωρίστε τις εντυπωσιακές κυρίες που στελεχώνουν το νεοσύστατο κόμμα

Το Ποτάμι: Η «Μπελούτσι» και η παρουσιάστρια του Σταύρου Θεοδωράκη
Μπορεί η εμφάνισή της να παραπέμπει στην Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι, όμως, η Γιούλη Μενουδάκου, πρωταγωνιστεί σε μία διαφορετική περιπέτεια, από αυτές που στο παρελθόν έχει συμμετάσχει η σαγηνευτική Ιταλίδα ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του κινήματος του Σταύρου Θεοδωράκη, «Το Ποτάμι» όπου ο δημοσιογράφος σύστησε τους πρώτους 30 συνεργάτες του που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιό του, ξεχώρισε και το όνομα της Γιούλης Μενουδάκου, η οποία είναι υπεύθυνη Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Κλείσιμο
Η γοητευτική νέα γυναίκα με σπουδές στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε και στο Πάντειο, που καταπιάνεται με το εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη, έχει διακριθεί χάρη στις μοναδικές της ικανότητες, τη διαρκή αναζήτηση και τον αγώνα για ενημέρωση γύρω από την αξία της δωρεάς οργάνων.

Τη στιγμή που οι πρόεδροι στον ΕΟΜ έρχονται και παρέρχονται, είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα, τα νομικά πλαίσια γύρω από αυτές, ενώ βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο σε  ετοιμότητα ώστε να προσφέρει τις γνώσεις της για οποιοδήποτε κρίσιμο ζήτημα προκύψει.

Από πολλούς θεωρείται η ψυχή του ΕΟΜ, καθώς δίνεται με πραγματική αγάπη στο έργο της, ενώ συνεργάστηκε με τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, επί υπουργίας του οποίου άλλαξε το πλαίσιο των μεταμοσχεύσεων και ψηφίστηκε ο θεσμός του δυνητικού δότη.

Πρόθυμη να προσφέρει απαντήσεις στο ευαίσθητο θέμα της μεταμόσχευσης, να ενημερώσει και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την διεκπεραίωση περιστατικών δωρεάς οργάνων, η Γιούλη Μενουδάκου ενδέχεται να αποδειχθεί άσσος στο μανίκι του Σταύρου Θεοδωράκη, χάρη στο ταλέντο και την επαγγελματική εμπειρία της. Οπως σχολίασαν πολλοί δημοσιογράφοι όταν ειδαν τις φωτογραφίες της, με τη Γιούλη Μενουδάκου στον ΕΟΜ όλοι οι άνδρες θα θελήσουν να γίνουν δωρητές... οργάνων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης