Τατσόπουλος: Το «Ποτάμι» θα έχει καλύτερη τύχη από τους «58»

Τατσόπουλος: Το «Ποτάμι» θα έχει καλύτερη τύχη από τους «58»

Οι «58» ήταν από την αρχή... μίζεροι - Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του

Τατσόπουλος: Το «Ποτάμι» θα έχει καλύτερη τύχη από τους «58»
Με επικοινωνιακούς όρους το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα έχει καλύτερη τύχη από την Πρωτοβουλία των «58», εκτιμά ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑFm, ευχήθηκε καλή δύναμη στον Σταύρο Θεοδωράκη, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο ίδιος δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του.

Συγκρίνοντας το «Ποτάμι» με τους «58» υποστήριξε η δεύτερη πρωτοβουλία «είχε κάποια στοιχεία μιζέριας από την αρχή». «Βέβαια, το ότι μποϊκοταρίστηκε στη συνέχεια από τη ΔΗΜΑΡ ήταν μοιραίο χτύπημα, αλλά και στη συνέχεια, όλη η στάση απέναντι στην ευρωλίστα και το σταυρό προτίμησης, στο διορισμό και τη μιζέρια του «ποιος με ξέρει και ποιος θα με ψηφίσει με το σταυρό», τι θέλεις; Να σε διορίσει πρώτο για να εκλεγείς ένα παλαιό κόμμα, μάλιστα;», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διάλεξε έναν άλλο τρόπο για να απευθυνθεί στο χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν επέλεξε τις διαδρομιστικές κινήσεις να πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ. Με αυτοσαρκασμό πολύ στις πρώτες δηλώσεις του είπε για τις αδυναμίες του αν και μέχρι στιγμής το εκλογικό σώμα της Ελλάδας, βέβαια, δεν έχει δείξει ότι εκτιμά τον αυτοσαρκασμό», είπε.

Με αφορμή τις εξελίξεις με την «Ελιά» αλλά και το εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη, ο ανεξάρτητος βουλευτής παρατήρησε ότι «ενώ ο στόχος είναι να ενωθούμε σ’ αυτό το χώρο ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ποδοπατηθούμε, διαρκώς διαιρούμαστε». Και κατέληξε λέγοντας: «Όλα τα κομμάτια εύχομαι να πάνε καλά, αλλά καταλήγουμε πια να πρέπει να απευθυνθούμε στην Παναγιά της Τήνου και να ανάβουμε κεράκια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης