ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία

ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία

«Όταν το κοινωνικό κράτος διαμελιζόταν και πριν το πρόσχημα του μνημονίου, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επέλεγαν να λεηλατούν τη δημόσια περιουσία και να τη μοιράζουν στους φίλους τους»

ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία
Να χυθεί «άπλετο φως στις επιχορηγήσεις της τελευταίας 15ετίας» ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ.

«Το σκάνδαλο με την ΜΚΟ του Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας σειράς αδιαφανών επιχορηγήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και βολέματος των ημετέρων, που επί χρόνια συντηρούσε ο δικομματισμός», τονίζεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Κλείσιμο
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «όταν το κοινωνικό κράτος διαμελιζόταν και πριν το πρόσχημα του μνημονίου, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επέλεγαν να λεηλατούν τη δημόσια περιουσία και να τη μοιράζουν στους φίλους τους».

«Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στις επιχορηγήσεις της τελευταίας 15ετίας και η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει το έργο της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης