Tατσόπουλος: «Σαμαρά, επειγόντως: Πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου»

Tατσόπουλος: «Σαμαρά, επειγόντως: Πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου»

Με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τα θρησκευτικά πιστεύω του κ. Αλέξη Τσίπρα

Tατσόπουλος: «Σαμαρά, επειγόντως: Πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου»
Μπορεί ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και συγγραφέας, κ. Πέτρος Τατσόπουλος να δήλωσε προσφάτως πως το γυαλί με τον ΣΥΡΙΖΑ ράγισε, ωστόσο, μέσω facebook καταφέρεται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από ανακοίνωσή της σχετικά με τα θρησκευτικά πιστεύω του κ. Αλέξη Τσίπρα.

«Σαμαρά, επειγόντως: Πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια», γράφει, μεταξύ άλλων, ο κ. Τατσόπουλος

«Η τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να (ξανα)δηλώσει δημόσια τα θρησκευτικά του φρονήματα, στρώνει το δρόμο για μια προεκλογική εκστρατεία -όποτε και αν ξεκινήσει- που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από τις χειρότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», σχολιάζει. 

Κλείσιμο
«H πολιτική ζωή του τόπου καταβαραθρώνεται. Σε λίγο μικρόφωνο θα δίνεται μονάχα στους λαϊκιστές κάθε πλευράς κι εκείνοι με τη σειρά τους θ' απευθύνονται στον χαμηλότερο δυνατό παρονομαστή του εκλογικού σώματος: στα ένστικτα και στις φοβίες. Πραγματικά κινδυνεύουμε να παρακολουθήσουμε προσεχώς επικές μονομαχίες ηλιθίων στα μαρμαρένια αλώνια», γράφει, ακόμα, ο βουλευτής. 

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας», με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργου Αμανατίδη στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης