Βενιζέλος: «Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Βενιζέλος: «Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

«Εμείς σταματήσαμε τις ομαδικές απολύσεις. Εμείς σταματήσαμε τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νομού για την τοπική αυτοδιοίκηση», είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που βρίσκεται σε εξέλιξη




Βενιζέλος: «Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας»
Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που είναι σε εξέλιξη, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Με κόπους και με βάσανα η χώρα βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος. «Η ελληνική κοινωνία μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής και σίγουρη, πιο κοντά στο αίσθημα της εξόδου από τη μέγγενη της κρίσης» σημείωσε.

Κλείσιμο
«Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς» τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην ΚΠΕ του Κινήματος, και συμπλήρωσε:

«Εμείς σταματήσαμε τις ομαδικές απολύσεις. Εμείς σταματήσαμε τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νομού για την τοπική αυτοδιοίκηση».

«Συγκροτούμε την Εθνική Ομάδα Δράσης για την ανάσχεσης της ανεργίας. Τον οδικό χάρτη 10 βημάτων για την έξοδο απο την κρίση, όπως παρουσιάστηκαν κατά στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό» τόνισε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη ανοίγονται δυο ευκαιρίες: οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και οι ευρωεκλογές.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης