Στην Κύπρο Σαμαράς-Βενιζέλος για την κηδεία Κληρίδη

Στην Κύπρο Σαμαράς-Βενιζέλος για την κηδεία Κληρίδη

Το «παρών» θα δώσουν και ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης.


Στην Κύπρο Σαμαράς-Βενιζέλος για την κηδεία Κληρίδη
Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών πρόκειται να μεταβούν στη Λευκωσία για να παραστούν στην κηδεία.

Κλείσιμο
Επιπλέον, στη Μεγαλόνησο θα μεταβούν και ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο  υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης.

Το Σάββατο, στη Λευκωσία συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και αποφάσισε ότι στον Γλαύκο Κληρίδη θα αποδωθούν τιμές αρχηγού κράτους εν ενεργεία.

Στον νησί κηρύχθηκε τετραήμερο δημόσιο πένθος, από το μεσημέρι του Σαββάτου, προς τιμήν του πρώην προέδρου, ο οποίος ανάλωσε την ζωή του για την Μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης