Παπαδημούλης για δηλώσεις Γλέζου: Δεν παριστάνουμε τους τέλειους

Παπαδημούλης για δηλώσεις Γλέζου: Δεν παριστάνουμε τους τέλειους

«Εκλαμβάνω την παρατήρηση του Μανώλη Γλέζου, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, ως μία προτροπή προς τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα. Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο» σχολίασε ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης για δηλώσεις Γλέζου: Δεν παριστάνουμε τους τέλειους
Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα πειστικές απαντήσεις να δώσει στην ερώτηση του πού θα βρει τα λεφτά για να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τις εξαγγελίες του, εξέφρασε την Τετάρτη ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Μανώλης Γλέζος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης κλήθηκε από το ραδιόφωνο του BHMA να σχολιάσει τα όσα είπε ο κ. Γλέζος και είπε: «Εκλαμβάνω την παρατήρηση του Μανώλη Γλέζου, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, ως μία προτροπή προς τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα. Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο».

«Δεν παριστάνουμε τους τέλειους» πρόσθεσε και συνέχισε: «Δε μας ενοχλεί όταν κάποιος, είτε πολίτης είτε στέλεχός μας, μας επισημαίνει κενά και αδυναμίες, διότι είναι στις προτεραιότητες του ίδιου μας του συνεδρίου η επεξεργασία του προγράμματός μας, για να γίνεται πιο συγκεκριμένο, πιο πειστικό και πιο τεκμηριωμένο».

Κλείσιμο
«Είμαι βέβαιος ότι η επιτροπή προγράμματος υπό τον Γ. Δραγασάκη θα αξιοποιήσει και τις προτάσεις του Μανώλη Γλέζου», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης επανέλαβε ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος και η υιοθέτηση της απλής αναλογικής αποτελούν πάγιο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, μια δήλωση με ιδιαίτερη σημασία καθώς ο Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζουν την Πέμπτη την πρόταση για μετατροπές στον εκλογικό νόμο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την απλή και άδολη, καθαρή αναλογική, με πλήρη αντιστοιχία ψήφων και εδρών και γι’ αυτό το λόγο, επειδή δεν έχουμε μετακινηθεί πόντο από αυτή τη θέση, αν έρθει τέτοια πρόταση θα την ψηφίσουμε. Και αν έρθει άλλη πρόταση περί απλής αναλογικής, θα την εξετάσουμε. Διότι ακριβώς δεν έχουμε μετακινηθεί από αυτή τη λογική» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης