Όταν Μιχαλολιάκος και Παππάς πήγαν να «σπάσουν» τα δεσμά τους

Όταν Μιχαλολιάκος και Παππάς πήγαν να «σπάσουν» τα δεσμά τους

Ο «αρχηγός» και ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής διέφυγαν για λίγα δευτερόλεπτα από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών τους...

Όταν Μιχαλολιάκος και Παππάς πήγαν να «σπάσουν» τα δεσμά τους
Να... ξεφύγουν από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών τους επιχείρησαν τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Χρήστος Παππάς, «αρχηγός» και «υπαρχηγός», αντίστοιχα, της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα.

Από τη μία, ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής και κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων, για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, εκμεταλλεύθηκε την κούραση των δύο ανδρών της ΕΚΑΜ που τον συνόδευαν και, με τις χειροπέδες στα χέρια, επιχείρησε να κατευθυνθεί προς άλλο αυτοκίνητο, από αυτό που θα τον μετέφερε στο κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Κλείσιμο
Έγινε αντιληπτός από τον έναν εκ των φρουρών του, ωστόσο, ο οποίος, λέγοντας του «εδώ, εδώ» και υποδεικνύοντάς του που έπρεπε να βρεθεί, τον... επανέφερε στην τάξη.

Στη δεύτερη περίπτωση και κατά τη μεταφορά του από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, ο Χρήστος Παππάς κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τους δύο φρουρούς να κάθονται στις μπροστινές θέσεις. Πριν όμως προλάβουν να ασφαλίσουν τις πόρτες, ο κ. Παππάς, αν και με χειροπέδες, κατέβασε το τζάμι και άρχισε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες, φυσικά, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, καθώς έγινε άμεσα αντιληπτός από τους συνοδούς του, άντρες της ΕΚΑΜ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης