Τσίπρας: Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του

Τσίπρας: Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ανέβει στην εξουσία, θα επουλώσει τις βαθιές πληγές και θα στηρίξει τους αδύναμους, λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με τον Γ. Μπουτάρη συναντήθηκε ο Φ. Κουβέλης
Τσίπρας: Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του
«Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε από μόνο του αλλά ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου και από την αντιμετώπιση που είχε από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέρριψε ευθύνες και σε μερίδα των ΜΜΕ τα οποία παρουσίαζαν «το τέρας ως κατοικίδιο», αλλά και σε μερίδα του πολιτικού κόσμου ενώ τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιήθηκε ως ανάχωμα στο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε άθλια τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς «αθωώνει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».

Κλείσιμο
«Η ανεξέλεγκτη δράση της Χρυσής Αυγής είναι επικίνδυνη για την κοινωνία και τον τόπο και θα έπρεπε να είχε στοχοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι η τέταρτη δολοφονία, οι άλλες αφορούσαν αλλοδαπούς ενώ είχαμε και εκατοντάδες τραυματισμούς. Εμείς αναδείξαμε ζήτημα ύπαρξης θυλάκων της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ,ο οποίος έκανε επίσης λόγο για καθυστερημένη παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι καθήκον του πρωθυπουργού είναι να μην υποκύψει στον εκβιασμό.

«Η άνοδος των ναζί αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και τη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και ζήτησε να υψωθεί τείχος στο ναζισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ανέβει στην εξουσία, θα επουλώσει τις βαθιές πληγές και θα στηρίξει τους αδύναμους, είπε ο κ. Τσίπρας, και πρόσθεσε ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αποκατάσταση της δυνατότητας σίτισης σε όλες τις ελληνικές οικογένειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης