Αθανασίου: Διαθέτουμε το νομικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση των νεοναζί

Αθανασίου: Διαθέτουμε το νομικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση των νεοναζί

Παπούλιας: Όλος ο ελληνικός λαός περιμένει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης - Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολύ ανήσυχος για τα φαινόμενα βίας και αναβίωσης του νεοναζισμού

Συγκεχυμένο το τοπίο με τον ανασχηματισμό
Αθανασίου: Διαθέτουμε το νομικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση των νεοναζί
Το σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η ελληνική Δικαιοσύνη στο θέμα της Χρυσής Αυγής ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

"Μεγάλη στιγμή για την ελληνική Δικαιοσύνη" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην αρχή της συνάντησης.

Κλείσιμο
Ο κ. Αθανασίου απάντησε: "Έτσι είναι, κύριε Πρόεδρε, γι' αυτό και η Δικαιοσύνη θα ανταποκριθεί στο καθήκον της. Πρέπει να σας πω ότι η Δημοκρατία στη χώρα μας είναι ισχυρή και αυτή τη στιγμή διαθέτει όλο το νομικό οπλοστάσιο, το οποίο είναι επαρκές, για να αντιμετωπίσει το νεοναζισμό και κάθε μορφή βίας, με αποτελεσματικότητα, αλλά και νηφαλιότητα. Γι' αυτό τα όργανα της Δικαιοσύνης κινούνται πολύ γρήγορα, αλλά και με σύνεση, ούτως ώστε να μην γίνουν λάθη".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απαντώντας, είπε πως τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης τις περιμένει όλος ο ελληνικός λαός.

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο κ. Αθανασίου δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολύ ανήσυχος για τα φαινόμενα βίας και αναβίωσης του νεοναζισμού.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή και ότι έχει επιστρατευτεί το νομικό οπλοστάσιο κατά της ναζιστικής βίας, αλλά και κάθε άλλης μορφής.

Επίσης, ο κ. Αθανασίου πρόσθεσε ότι τις έρευνες επιβλέπει προσωπικά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Όπως δήλωσε, από την ενημέρωση που έχει, θα υπάρχουν γρήγορα αποτελέσματα, ωστόσο τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει γνώση της ουσίας των ερευνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης