Δημόσιο: 302.151 προσλήψεις την περίοδο Καραμανλή

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Το 2008 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου

Συνολικά 302.151 προσλήψεις ορισμένου και αορίστου χρόνου πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2004-2009 στο Δημόσιο, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βουλή.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, το 2008 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο στενό και στο ευρύτερο Δημόσιο, ενώ σε 36.176 ανέρχεται ο αριθμός των συμβασιούχων που κάλυψαν θέσεις στο Δημόσιο την περίοδο 2005-2008, βάσει του Προεδρικού Διατάγματος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου.

Να σημειωθεί ότι η απάντηση κατατέθηκε, έπειτα από ερώτημα της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για το αν ευσταθούν οι καταγγελίες του σημερινού υφυπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου για προσλήψεις με πλαστά δικαιολογητικά.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει ότι οι αναφορές για προσλήψεις 850.000 υπαλλήλων την περίοδο 2004-2009, δεν έχουν βάση, ενώ επισημαίνει ότι, σύμφωνα με στοιχεία του Ιουλίου 2013 το τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 612.414, το μη τακτικό σε 67.568.

Προσθέτει δε ότι διενεργείται στοχευμένος έλεγχος για τη γνησιότητα των δικαιολογητικών, εξηγεί όμως ότι «οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον τελικό αριθμό θα ήταν εξαιρετικά παρακινδυνευμένη».

Δείτε εδώ τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

ΣΧΟΛΙΑ (80)

Ζάχος

....νομίζω ότι οι σχολιαστές ταίζονται με κίτρινη δημοσιογραφική χολή και την ξερνούν επάνω σε όποιον τους υποδεικνύουν.....τίποτα περισσότερο.....

Θάνος

Και το ΠΑΣΟΚ διόρισε πάνω από 1.000.000. Οι οποίοι πήραν και σύνταξη και θα τους πληρώνουμε ες αεί, ενώ οι νέοι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη με αυτό το ασφαλιστικό. Αλλά ξέρω, φταίνε οι μαυρομπλουζάτοι...

Πάνος

Τι λέει, ρε; Γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα; χα!χα!χα!χα!

Πραγματικα

Εγκληματικη οργάνωση αυτη η ΝΕΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ψεύδη...ασύστολα ψεύδη, χωρίς καμία απόδειξη! Λάσπη και συκοφαντίες στον μόνο πολιτικό ηγέτη που είχε το σθένος να υπερασπιστεί τα Εθνικά δίκαια καλύτερα από όλους! Και επί Καραμανλή ο λαός είχε δουλειά και έτρωγε ψωμί, ρε αγύρτες! Ο Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοι του υπερασπίζονται τους εθνοπροδότες Παπανδρέου, Βενιζέλο και Σημίτη που κατέστρεψαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα και χτυπάνε τον Καραμανλή, οι ξεφτίλες! Ο κόσμος της Δεξιάς παράταξης βλέπει και κρίνει... Και η εξόφληση του λογαριασμού δεν θ' αργήσει...

giorgosalexpoli

ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 300.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004-2008 80ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 70 ΔΙΣ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΥΒ. ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 290 ΔΙΣ.

Να πώς φτάσαμε στην καταστροφή..

Απαιτείται μια προδοτική ηγεσία, για να πάρει αυτές τις ολέθριες αποφάσεις. Ποιοι κυβερνούσαν την Ελλάδα σ' αυτό το διάστημα; Ο Σημίτης και ο Μητσοτάκης. Αυτοί οι δύο "Εφιάλτες" είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν τα ίδια συμφέροντα και ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική. Οι ίδιοι, ως πολιτικά πρόσωπα, λειτουργούσαν σαν "είδωλα", που παραπλανούσαν τον λαό και τον παγίδευαν. Εμφανίζονταν ως ηγέτες διαφορετικών κομμάτων, ενώ εφάρμοζαν την ίδια πολιτική, η οποία ήταν επιβεβλημένη από τα "αφεντικά" τους. Οι προσωπικές τους πορείες στο πολιτικό μας σκηνικό ήταν πανομοιότυπες. Βίοι παράλληλοι σε όλα τα επίπεδα. Αφού άλωσαν με τις πλάτες των αφεντικών τους τα δύο μεγάλα λαοφιλή κόμματα της χώρας, στη συνέχεια απέδωσαν την ίδια τη χώρα στα αφεντικά τους. Στα γνωστά αφεντικά τους. Από το βρόμικο 89, που με τις "σφαίρες" επέβαλαν ως Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, μέχρι και σήμερα οι ίδιοι είναι που μας κυβερνούν. Ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης. Ακόμα και η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός της τυρόπιτας και του playstation απλά παρίστατο. Αυτός ο οποίος κυβερνούσε στην πραγματικότητα ήταν ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης με τα δικά του εγκληματικά νομοθετήματα "άνοιγε" τον δρόμο για τα εφαρμοσμένα εγκλήματα του Σημίτη. Λειτουργούσαν συμπληρωματικά από διαφορετικά κόμματα, για να παραπλανούν τον λαό αυτοί, οι οποίοι έπαιρναν εντολές από ένα κοινό κέντρο εξουσίας. Το "σύστημα" Μητσοτάκη δεν "συγκοινωνούσε" απλά με το "σύστημα" Σημίτη. Ήταν το ίδιο "σύστημα". Ο Μητσοτάκης ξεκίνησε τις "ιδιωτικοποιήσεις" της διαφθοράς με την περίπτωση ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Εκείνη η "ιδιωτικοποίηση" ήταν ο "οδηγός" για όλες τις ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν επί Σημίτη. Ο Μητσοτάκης άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο για το "άνοιγμα" των χρηματιστηριακών συναλλαγών σε κάθε βουνό και ραχούλα της χώρας, προκειμένου ο Σημίτης να "σπρώξει" τους πάντες στο μεγάλο "σφαγείο" της χρηματιστηριακής καταστροφής. Ο Μητσοτάκης απελευθέρωσε νομοθετικά το "αιμοβόρο" τραπεζικό τέρας και ο Σημίτης του επέτρεψε να "κατασπαράξει" τους Έλληνες. Ο Μητσοτάκης δημιούργησε τους καναλάρχες της διαπλοκής και ο Σημίτης τούς έκανε πλούσιους με δημόσια έργα. Ο ένας "θεμελίωνε" και ο άλλος "έχτιζε". Ο ένας "βαστούσε" τους Έλληνες και ο άλλος τους "μαχαίρωνε". Χωρίς τον έναν δεν θα υπήρχε ο άλλος. Στα πάντα λειτουργούσαν συμπληρωματικά από δήθεν "αντίθετες" πλευρές. Είχαν εγκλωβίσει τον κόσμο στον δικομματισμό και δεν του άφηναν επιλογές. Ό.τι και να ψήφιζε, το ίδιο πράγμα!!

george

Επειδή ο σκληρός δίσκος του κεφαλιού σου έχει σβηστή, σου θυμίζω ότι υπήρχε και πριν τον Μητσοτάκη για 3 χρόνια που κυβέρνησε, και κατά εσένα διάλυσε την χώρα, ένας Ανδρέας Παπανδρέου, για 8 χρόνια, με πακτωλό χρημάτων από την ΕΕ με τα πακέτα Ντελόρ, και παρόλα αυτά, το 80 η ανεργία ήταν 1.7 και ο Παπανδρέου την άφησε στο 12%, αυτά προς το παρόν!

Πιο ηλίθιο άρθρο...

δεν πρέπει να υπάρχει! Ασύστολα ψεύδη όσα διατείνεται ο αρθρογράφος, αφού συνυπολογίζει στο σύνολο τους ορισμένου χρόνου που επαναπροσλαμβανόντουσαν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! Σε αυτή την υποτίμηση της νοημοσύνης μας, μια φράση ταιριάζει: ΝΤΡΟΠΗ!

ly

ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!! ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

Kostas

Ο χειρότερος της Μεταπολιτευσης. Άτολμος,ακομψος, οσφυοκαμπτης, ψεύτης και με λαμόγια πολλα δίπλα του. Των πιστέψαμε και μας ΠΡΟΔΩΣΕ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης