Π. Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα η Χρυσή Αυγή

Π. Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα η Χρυσή Αυγή

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ άφησε αιχμές για την ανοχή που δείχνει - όπως είπε - η κυβέρνηση στη δράση και στις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής

Η Lady Gaga… ροζ φλαμίνγκο!
Π. Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα η Χρυσή Αυγή
Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Θεωρώ ότι είναι εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες χρησιμοποιούν πολιτικό μανδύα. Είναι καθαρή δολοφονία. Έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε». Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά είπε ότι είναι απαράδεκτο «κοινοί δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι», ενώ όπως τόνισε υπάρχει ανοχή του κράτους: «Υπάρχει η Νέα Δημοκρατία η οποία δεν βγάζει ανακοίνωση για το χτύπημα των νεοναζιστών στο Πέραμα».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για σενάρια συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής που τα διακινούν ορισμένοι μεταξύ των οποίων «και ο δικός σας, ο Μπάμπης(Παπαδημητρίου)» είπε αναφερόμενος προς το Γιώργο Αυτιά.
Κλείσιμο

Όπως είπε ο κ. Καμμένος η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, αφού «υπουργοποίησε πρώην υποστηρικτές της όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γωργιάδης».

Στο άλλο μέτωπο που δημιούργησε η προτροπή του για «λιντσάρισμα» του Χρήστου Πάχτα, ο κ. Καμμένος απάντησε για άλλη μια φορά πως δεν εννούσε την πολιτική του δολοφονία, αλλά την πολιτική του αποδοκιμασία και όπως υπογράμμισε η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε σκοπίμως διότι τα συμφέροντα επιθυμούν την εξόντωση των ΑΝ.ΕΛ. «Δεν εξαγοράζομαι, δεν απειλούμαι, δεν κάνω πίσω. Θα τους τσακίσουμε» κατέληξε ο κ. Καμμένος 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης