Έμμεση κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ σε Π. Καμμένο για το «λιντσάρισμα»

Έμμεση κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ σε Π. Καμμένο για το «λιντσάρισμα»

Για απομόνωση κάποιων εκφράσεων του προέδρου των ΑΝΕΛ, προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις, κάνει λόγο ο Ανδρέας Καρίντζης 

Αυξήθηκαν οι τιμές του όζοντος στην Αθήνα
Έμμεση κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ σε Π. Καμμένο για το «λιντσάρισμα»
Συνεχίζει να τηρεί αμήχανη και αντιφατική στάση ο ΣΥΡΙΖΑ στο μείζον θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος εμφανίστηκε να επικροτεί τις διαθέσεις πολιτών για «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστου Πάχτα, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην περιοχή με τα μεταλλεία χρυσού.

Ενώ τη Δευτέρα η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για «πολιτικά ακραία και άστοχη πράξη», ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καρίντζης έκανε λόγο για «απομόνωση κάποιων εκφράσεων» του κ. Καμμένου, προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο κ. Καρίντζης είπε επί λέξει ότι «υπάρχει η διάσταση που βάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλαδή της αξιοποίησης φράσεων για δημιουργία εντυπώσεων και για να υποστηριχθεί η κατά τη γνώμη μου αστήριχτη θεώρηση ότι η δημοκρατία πλήττεται από τις αντιδράσεις…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης