Βενιζέλος: «Σημαντικό μήνυμα στην αγορά» η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Βενιζέλος: «Σημαντικό μήνυμα στην αγορά» η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση


Βενιζέλος: «Σημαντικό μήνυμα στην αγορά» η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
Την ικανοποίησή του για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι οι συντονισμένες προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και πως «η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνεται έτσι».

«Η μείωση του ΦΠΑ στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά, σε όλη την οικονομία, σε όλα τα νοικοκυριά», παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος.

«Βεβαίως», πρόσθεσε, «πρέπει να περάσει στην κατανάλωση και πρέπει να ενισχύσει τη φορολογική μας συνείδηση, την έντιμη συμπεριφορά όλων μας, μεταξύ μας και στη σχέση μας με το κράτος.

Γιατί μόνον έτσι και το κράτος μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει έντιμο απέναντι στους πολίτες. Γιατί έχουμε και εδώ πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Εξηγώντας τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη ενέργεια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για «παραδοχή των θεσμικών μας εταίρων και της τρόικας πως η μάχη δίνεται στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης».
Κλείσιμο

«Πρέπει να αυξήσουμε τον παρονομαστή του κλάσματος. Μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα  της χώρας, της κοινωνίας,  που είναι η ανεργία», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης