Βύρων Πολύδωρας: Μια διαγραφή θα με ελευθέρωνε

Βύρων Πολύδωρας: Μια διαγραφή θα με ελευθέρωνε

«Εκτίει ποινή όποιος βουλευτής, ψηφίζει τα μνημόνια», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Βύρων Πολύδωρας: Μια διαγραφή θα με ελευθέρωνε
«Μια διαγραφή θα με ελευθέρωνε και θα εκτεθούν. Εκτίει ποινή όποιος βουλευτής, ψηφίζει τα μνημόνια». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Βύρων Πολύδωρας τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες περί επικείμενης διαγραφής του, μετά τις δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, και απαντώντας σε όσους από το εσωτερικό της ΝΔ του ασκούν κριτική, ο κ. Πολύδωρας σημείωσε με νόημα ότι δεν είναι άνθρωπος-κασέτα του κάθε αρχηγού και τόνισε για τους συναδέλφους του που του επιτίθενται ότι «ας κάνουν και οι άλλοι 13 επιτυχημένες εκλογές και μετά μιλάνε».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε ότι δεν μίλησε για συνεργασία, αλλά για συνεννόηση και πρόσθεσε ότι εννοούσε συνεννόηση με τους ανθρώπους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Και σημείωσε ότι όλα τα κόμματα της Βουλής, πρέπει να συνεργαστούν ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια.

«Μου μιλάει ένας κόσμος, ο οποίος ψήφιζε ΝΔ και τώρα ψηφίζει ΧΑ. Κάνω προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες. Πιστεύω ότι απαιτείται προσκλητήριο προς τους ψηφοφόρους τους παλιούς της ΝΔ, που τώρα στεγάζονται στη ΧΑ. Εγώ το κάνω το προσκλητήριο προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Μην σας πω 50 ονόματα φίλων μου που ψήφισαν ΧΑ και είναι κανονικοί άνθρωποι. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία. Αν έχουν το κουράγιο στη ΝΔ, να πουν ότι αποκλείονται στο μέλλον όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Εγώ την πάλεψα την ακροδεξιά την περίοδο 77-81. Εγώ διαλέγομαι με τον κόσμο που ψήφισε Χρυσή Αυγή, σας πειράζει αυτό»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης