Άδωνις: Πρέπει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες

Άδωνις: Πρέπει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες

Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα και ότι πρέπει να φύγουν, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

Άδωνις: Πρέπει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες
Για την μεταναστευτική πολιτική και τις επιχειρήσεις- σκούπα που πραγματοποιεί η ελληνική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να το «καθαρίσει» από του λαθρομετανάστες μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις συνεχείς προσαγωγές από τις αστυνομικές αρχές και στο γεγονός ότι η Αστυνομία συλλαμβάνει τους παράνομους μετανάστες στο κέντρο, τους μεταφέρει στην Ανάβυσσο και στη συνέχεια τους αφήνει ελεύθερους στο δρόμο με αποτέλεσμα εκείνοι να ξεκινούν από εκεί με τα πόδια για να φτάσουν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας.

«Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα και να φύγουν» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου.

Παράλληλα, επεσήμανε την αποτελεσματικότητα των κέντρων μεταναστών, λέγοντας ότι αν και στην αρχή «πολεμήθηκαν» από τον ΣΥΡΙΖΑ, βοήθησαν πολύ στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης καθώς δημιουργούν στις πατρίδες των αλλοδαπών την αίσθηση ότι δεν πρέπει να έρχονται στην Ελλάδα.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου «Radio Marconi 96,1 F.M.»
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης