Συνεχίζει να προκαλεί ο Κασιδιάρης

Συνεχίζει να προκαλεί ο Κασιδιάρης

«Είστε σοβαρή κυρία μου;» είπε στην Π. Τσαπανίδου - Στον εισαγγελέα απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ το ντοκιμαντέρ του Channel 4


Συνεχίζει να προκαλεί ο Κασιδιάρης
Προκλητικός ήταν για άλλη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αν και παραδέχτηκε πως οι επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών είναι παράνομες, ο κ. Κασιδιάρης επιχείρησε να αντιστρέψει τις κατηγορίες σε βάρος μελών του κόμματός του, κατηγορώντας τους μετανάστες για ρατσισμό.

Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε με το γνωστό του ύφος στην δημοσιογράφο για τον τίτλο που συνόδευε το ρεπορτάζ σχετικά με το ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού Channel 4 για τη δράση του κόμματός του στους δρόμους της Αθήνας.

Κλείσιμο
«Είστε σοβαρή κυρία μου;» ρώτησε την Πόπη Τσαπανίδου ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον τίτλο εικόνες σοκ για την Χρυσή Αυγή σε βρετανικό κανάλι.

Το βίντεο του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, έχει προκαλέσει αποτροπιασμό, κυρίως λόγω των δηλώσεων του υποψήφιου βουλευτή στην Α’ Αθηνών, Αλέξανδρου Πλωμαρίτη, ότι οι λαθρομετανάστες μπορούν να γίνουν «σαπούνια, αλλά όχι για ανθρώπους παρά μόνο για αμάξια ή πεζοδρόμια».




Μετά τις αντιδράσεις,  το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, απέστειλε το βίντεο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με την Χρυσή Αυγή να επικρίνει την ΕΛΑΣ για χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού.

Πάντως, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ο Έλληνας κινηματογραφιστής του ντοκιμαντέρ είναι παράνομος καθώς τράβηξε πλάνα χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος.

«Ηταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή που είχε κάνει παλαιότερα το BBC και το οποίο, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, είναι επίσης παράνομο αφού και αυτό το βρετανικό δίκτυο, είχε βάλει παράνομες κάμερες στα γραφεία του κόμματος.

Τέλος, είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί δικαστικά αν αναφερθεί ξανά με αυτόν τον τρόπο το όνομά της.

Φανερά ενοχλημένη από από τον σάλο που προκλήθηκε, έπειτα από την προβολή του εν λόγω ντοκιμαντέρ, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία εξηγεί ότι οι άνθρωποι που μιλάνε στο βίντεο «αστειεύονται» απαντώντας στις «γελοίες», όπως αναφέρουν, ερωτήσεις που τους κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Η Χρυσή Αυγή  καταλήγει εξαπολύοντας επίθεση στους ξένους και Έλληνες δημοσιογράφους, τους οποίους χαρακτηρίζει καραγκιόζηδες, που «παρουσιάζουν αυτή τη γελοιότητα ως αποκάλυψη».






Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης