Βγήκαν τα μαχαίρια στην Προανακριτική

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Προανακριτική

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: Ας μου κάνει πρόταση μομφής - Κωνσταντοπούλου: Η διακοπή σε άκρως κρίσιμο σημείο δείχνει ότι πρυτανεύει η  σκοπιμότητα

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Προανακριτική
Για σκοπιμότητα κατηγορούν τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρ. Μαρκογιαννάκη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Θοδωρής Δρίτσας.

Μετά το νέο επεισόδιο που δημιουργήθηκε χθες (ο κ. Μαρκογιαννάκης σταμάτησε την κ. Κωνσταντοπούλου έπειτα από μία ώρα που έθετε ερωτήσεις στη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου) οι δύο βουλευτές εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Για άλλη μια  φορά εφαρμόσθηκε η τακτική της τεχνητής έντασης στην Προκαταρκτική Επιτροπή με την τεχνική της πυροδότησης της συνεδρίασης, προς αποτροπή της ουσιαστικής διερεύνησης. Είναι δε χαρακτηριστική κάθε φορά η κρισιμότητα του σημείου στο οποίο μεθοδεύεται η διακοπή της συνεδρίασης προς αποτροπή των αποκαλύψεων και της εμβάθυνσης».

Κλείσιμο
Όπως λένε η διακοπή «σε άκρως κρίσιμο σημείο, καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν πρυτανεύει η  ουσιαστική αναζήτηση της αλήθειας, αλλά η σκοπιμότητα. Ο καθένας  είναι προ των ευθυνών του».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ρώταγε την Παπαδάκου όταν διεκόπη εάν ο κύριος Παπασταύρου που αναγράφεται στη λίστα Λαγκάρντ είναι ο δικηγόρος - σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι ο χρόνος υποβολής ερωτήσεων έχει οριστεί να είναι στα 20 λεπτά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας μου κάνει πρόταση μομφής... Όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης