ΝΔ για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών από τον ξάδερφο Κασσελάκη: Σε κανονικό κόμμα θα είχε διαγραφεί

ΝΔ για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών από τον ξάδερφο Κασσελάκη: Σε κανονικό κόμμα θα είχε διαγραφεί

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει!», σημειώνει ο Νίκος Ρωμανός

Kasselakis-3-e1714025988475
Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφου του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Κασσελάκη ο οποίος είπε πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες» πριν λίγους μήνες.

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι «σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί. Αλλά ένα κανονικό κόμμα θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές». 

Ο Νίκος Ρωμανός σημειώνει ότι «χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση. Το ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των Σπαρτιατών. Και όλα αυτά, την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες».

Όπως λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ «επίσης, ένα κανονικό κόμμα δεν θα συνέπλεε με τη Χρυσή Αυγή διαχρονικά σε μια σειρά υποθέσεων, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα έβρισκε αίθουσα για να δικαστούν. Δεν θα ψήφιζε νόμους μαζί τους, με τον τότε πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Φίλη να λέει ότι «δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι». Δεν θα συνδιαδήλωναν στις εποχές της πάνω και της κάτω πλατείας, όταν μαζί έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει!», καταλήγει ο Νίκος Ρωμανός.

Ολόκληρη η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

Κλείσιμο
Χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση. Το ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των Σπαρτιατών. Και όλα αυτά, την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες.

Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί. Αλλά ένα κανονικό κόμμα θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές. 
Επίσης, ένα κανονικό κόμμα δεν θα συνέπλεε με τη Χρυσή Αυγή διαχρονικά σε μια σειρά υποθέσεων, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα έβρισκε αίθουσα για να δικαστούν. Δεν θα ψήφιζε νόμους μαζί τους, με τον τότε πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Φίλη να λέει ότι «δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι». Δεν θα συνδιαδήλωναν στις εποχές της πάνω και της κάτω πλατείας, όταν μαζί έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. 

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει!

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης που κατεβαίνει και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χθες το βράδυ στο Kontra Channel και είπε ξεκάθαρα πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες» πριν λίγους μήνες.

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», απάντησε αρχικά ωστόσο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ξάδερφος του προέδρου του κόμματος μιλώντας πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο».
Βασίλης Κασσελάκης για ψήφους ψηφοφόρων των «Σπαρτιατών»



Και κατέληξε πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Βασίλης Κασσελάκης για ψήφους ψηφοφόρων των «Σπαρτιατών» (3)

Ακόμη, ο Βασίλης Κασσελάκης τόνισε πως «έχουν καταδικαστεί αμφότερες οι πλευρές» στον πόλεμο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ, στον απόηχο του σάλου για την μονομερή στήριξη του Ισραήλ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το κόστος των δαπανών για την Υγεία στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως «είναι θέματα μικροπολιτικής».

Βασίλης Κασσελάκης για ψήφους ψηφοφόρων των «Σπαρτιατών» (2)


Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε «ξεκάθαρα όχι» στο ερώτημα του αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών με αφορμή και τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».


Ειδήσεις σήμερα:

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης