Διέρρηξε σπίτια, αποθήκες και γυμναστήριο στο Μεσολόγγι

Διέρρηξε σπίτια, αποθήκες και γυμναστήριο στο Μεσολόγγι

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

astynomia_panepistimia
Τρεις διαρρήξεις και μια απόπειρα είχε διαπράξει στο Μεσολόγγι ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν προσπάθησε να εισβάλει στην αποθήκη ενός σπιτιού αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκε σε φυγή, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε διαπράξει ακόμη δύο κλοπές και μια απόπειρα σε ένα σπίτι, ένα γυμναστήριο και μια αποθήκη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ανήλικοι έκλεψαν είδη περιπτέρου

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δυο ανήλικους Ρομά που ξάφρισαν προϊόντα αξίας 25 ευρώ από ένα περίπτερο στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι νεαροί ηλικίας 17 και 14 χρόνων συνελήφθησαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μέσα σε μια μάντρα ιδιοκτησίας του ΔΕΔΔΗΕ στην Επισκοπή Ιεράπετρας συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω δύο Ρομά ηλικίας 35 και 30 χρόνων, οι οποίοι κατάφεραν να τρυπώσουν μέσα και να κλέψουν χαλκό και εξοπλισμό και να τα φορτώσουν σε ένα αυτοκίνητο, το βράδυ της Κυριακής. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και οι αστυνομικοί που τους φόρεσαν χειροπέδες τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, ενώ κατέσχεσαν και το αυτοκίνητό τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης