ΣΥΡΙΖΑ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο η τύχη Παπανώτα - Στην ατζέντα και το «θαύμα» Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο η τύχη Παπανώτα - Στην ατζέντα και το «θαύμα» Κασσελάκη

Προηγήθηκαν η παρέμβαση Μπεκατώρου που κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «να κάνει αυτό που πρέπει» για τον συνυποψήφιό της ευρωβουλευτή και τα πυρά Γιώργου Τσίπρα για την αλλαγή φυσιογνωμίας στο κόμμα

papanwtas_kasselakis_xr
Σε τεταμένο κλίμα αναμένεται να συνεδριάσει στις 3 το μεσημέρι το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ατζέντα του σχετίζεται με την αυριανή εκδήλωση της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Στον απόηχο των μαζικών αντιδράσεων στελεχών αναφορικά με την ιδεολογική μετάλλαξη, αλλά και τις δηλώσεις του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπανώτα, η επαναξιολόγηση της υποψηφιότητάς του θεωρείται σχεδόν δεδομένη, χωρίς να αποκλείεται και η έξοδός του από την ευρωλίστα.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η Κουμουνδούρου θεωρεί επαρκείς τις εξηγήσεις του γνωστού δημοσιογράφου, όπως διαφάνηκε και από την σημερινή τοποθέτηση της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βούλας Κεχαγιά. Μιλώντας στο OPEN, η κυρία Κεχαγιά ανέφερε πως «αυτοί που τολμούν κι επικρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τα δικαιωματικά, νομίζω ότι πλανώνται πλάνη οικτρά ή θέλουν να αποκρύψουν την πραγματικότητα» και συνέχισε, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται τις γυναίκες; Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καθιέρωσε την ποσόστωση 50% όχι μόνο στο ευρωψηφοδέλτιο που θα δούμε, αλλά σε όλα του τα όργανα. Αν ο πρόεδρος είναι άνδρας, ο αντιπρόεδρος πρέπει να είναι γυναίκα. Αν η γραμματέας είναι γυναίκα, ο αναπληρωτής πρέπει να είναι άνδρας και ούτω καθεξής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρωτοστατεί στο κίνημα κατά της βίας εναντίον των γυναικών;».

Πάντως, όπως μετέδωσε το protothema.gr, δεν είναι λίγα τα στελέχη που θεωρούν ότι οι ευθύνες για το ευρωψηφοδέλτιο βαραίνουν και την σύνθεση του Εκτελεστικού Γραφείου, η οποία είχε επιφορτιστεί με την επιλογή των προσώπων για την ευρωλίστα.

Στην ατζέντα και το «θαύμα» Κασσελάκη

Κλείσιμο
Πλην της υποψηφιότητας Παπανώτα, στην ατζέντα της σημερινής συζήτησης αναμένεται να τεθούν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με το σημείο με το λάδι στη βάφτισή του, αλλά και το περιεχόμενο της χθεσινής του ανάρτησης, το οποίο κατά ορισμένα στελέχη απηχεί την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος προς τα δεξιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης