Στον ΟΗΕ οι Πλακιωτάκης - Μεϊμαράκης για την υποψηφιότητα της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας

Στον ΟΗΕ οι Πλακιωτάκης - Μεϊμαράκης για την υποψηφιότητα της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας

Συζήτησαν με τον Β’ Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, το Ουκρανικό αλλά και τις προσπάθειες άμεσου τερματισμού των εχθροπραξιών στην Γάζα

plakiotakis-meimarakis-ohe
Την Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ επισκέφτηκαν ο Α Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Ελλάδας για τη θέση του μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι κ.κ. Πλακιωτάκης και Μεϊμαράκης συναντήθηκαν με τον Β’ Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Miroslav Jenča και μεταξύ άλλων συζήτησαν για το Κυπριακό, το Ουκρανικό αλλά και τις προσπάθειες άμεσου τερματισμού των εχθροπραξιών στην Γάζα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε «Η Ελλάδα είναι μια χώρα που σέβεται και τηρεί το Διεθνές Δίκαιο, πιστεύει στην αξία του διαλόγου και τιμά τις δημοκρατικές αρχές. Ως χώρα είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τα υπόλοιπα κράτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ώστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να συνδράμουμε στην επίτευξη της σταθερότητας και την ειρήνης».


Ειδήσεις σήμερα:

«Θέλω να με ακούσεις χωρίς να μιλάς, δεν με εκτιμούσες, έσβησες την εμπιστοσύνη» - Η επιστολή του 39χρονου δολοφόνου στην Κυριακή

Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο TikTok με το «Scorpios, είναι για σένα»

Εκπληκτικό βίντεο: Ατρόμητα πιγκουινάκια βουτούν από 15 μέτρα ύψος για το πρώτο τους μπάνιο στον Νότιο Ωκεανό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης