Σε θέση στον ΟΗΕ ο Γιώργος Κατρούγκαλος - Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις

Σε θέση στον ΟΗΕ ο Γιώργος Κατρούγκαλος - Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε ότι τώρα εξηγούνται οι προεκλογικές μαχαιριές που έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ - Μεγαλύτερη σαχλαμάρα δεν έχω ακούσει του απαντά ο Γεωργιάδης - Η υποψηφιότητά μου ήταν ατομική, δεν υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση αναφέρει ο ίδιος

6015103
Στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΗΕ, εκλέχθηκε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εκλογή με τη στήριξη της κυβέρνησης γεγονός το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωσή του για «χαράτσι» σε ελεύθερους επαγγελματίες, αντέδρασε στα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως κατέβηκε μόνος του, χωρίς καμία στήριξη ή βοήθεια από την κυβέρνηση ή άλλο κόμμα.

«Δεν θα έπρεπε, αλλά μένω κατάπληκτος από την ενορχήστρωση του ψέματος. Η θέση στον ΟΗΕ είναι ιδιαίτερα τιμητική, αλλά άμισθη. Η υποψηφιότητά μου ήταν ατομική, δεν υποβλήθηκε ούτε υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση. Ντροπή για όσους διακινούν παραμύθια και σενάρια συναλλαγής» επεσήμανε ο πρώην υπουργός.

Τα βέλη του Γιώργου Κατρούγκαλου είχαν ως αποδέκτη τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι η εκλογή του ήταν προιόν συναλλαγής λέγοντας ότι τώρα εξηγούνται οι προεκλογικές μαχαιριές που έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΟΛΑ εξηγούνται…. Αλλά δεν ήταν ο μόνος ,ξέρω κι έναν άλλον που πήγε διευθυντής επενδύσεων στην Εurobank και έναν που πήγε στην Τράπεζα της Ελλαδας. Αυτός εδω όμως, έριξε τη μαχαιριά δυο μέρες πριν τις εκλογές του Μαίου…» έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτησή του Π. Πολάκη

polakis_katrougk


Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη

Στην ανάρτηση Πολάκη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο όταν ο τελευταίος πρότεινε την φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.

«Μεγαλύτερη σαχλαμάρα από αυτή δεν έχει γράψει ο Παύλος Πολάκης. Τί ισχυρίζεται δηλαδή; Ότι ο Κατρούγκαλος ήταν σε συνεννόηση, έναντι ανταλλάγματος, με την ΝΔ και με μένα σε εκείνη την εκπομπή στο @blueskytvgr για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις Εκλογές. Αυτό το γελοίο υποκείμενο, που λέει κάτι τόσο βαρύ για τον πρώην Υπουργό και «σύντροφο» του και τον θεωρεί έναν παραδόπιστο προδότη, είναι που μας καταγγέλει εδώ και τόσα χρόνια για κάθε είδους «σκάνδαλο»…για να καταλάβετε την γενική ποιότητα των καταγγελιών του! Ντροπή πραγματική. Ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος είναι ιδεολογικός και πολιτικός μου αντίπαλος αλλά πάντοτε αξιοπρεπής και κύριος! Δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο σε αυτή την χυδαιότητα. Να τον χαίρονται στον Σύριζα!» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την ανάρτησή του

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 32χρονης από πελάτη σε καφετέρια

Ζάκυνθος: Αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι με τη μητέρα τους τα δύο υιοθετημένα παιδιά που κακοποιήθηκαν από εκείνη

Αλεξανδρούπολη: «Πήγα με στολή εξόδου και με χαρακτήρισαν νίντζα, είμαι αθώος» λέει ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης