Το τερμάτισε ο Κασσελάκης - Συνδέει τη στήριξη Μητσοτάκη σε Μαρέβα με... τα Τέμπη

Το τερμάτισε ο Κασσελάκης - Συνδέει τη στήριξη Μητσοτάκη σε Μαρέβα με... τα Τέμπη

«Οικογένειες που δεν έχουν διασυνδέσεις, παλεύουν μόνες τους» γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Έκανε retweet την ανάρτησή του η Ακρίτα

kasselakis_3
Το... τερμάτισε απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης, καταφέρνοντας να μπλέξει, σε μία άνευ προηγουμένου ανάρτηση, την υπόθεση των Τεμπών με τη στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μετά την απόφασή της να κινηθει νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. 

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός» αναφέρει, μεταξύ6 άλλων, στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο


Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη.

Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους.

Την ανάρτηση του Κασσελάκη έκανε αναδημοσίευση η Ακρίτα

Την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναδημοσίευσε η Έλενα Ακρίτα γράφοντας: «Η πληρωμένη απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον κ. Μητσοτάκη για την μήνυση που μού κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη».

ace


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Κολωνού: Ποιος είναι ο διαβόητος «Μιχάλης» που ακολουθεί τον Μίχο στη φυλακή

Νοσοκομείο Αλ Σίφα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατά του ισραηλινού στρατού - «Κανείς δεν γλίτωσε, θα μας θάψουν εδώ»

Καλλιθέα: Βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα - Η στιγμή που η οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται και πέφτει στο οδόστρωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης