Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ

Τι απάντησε για την παρέμβαση εισαγγελέα σε εταιρία του Στέφανου Κασσελάκη η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά

b09c65cfbdb14680b3ecb58c3cd5dbd6
Την παρέμβαση εισαγγελέα σε εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη, κλήθηκε να σχολιάσει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την απορία πώς γίνεται με τόσες μεγάλες υποθέσεις που ταλανίζουν το έθνος όπως Τέμπη και υποκλοπές δεν έχει γίνει τίποτα.

Σημείωσε δε, πως η αμερικανική δικαιοσύνη προχώρησε σε οικονομικές κυρώσεις που απαγορεύει τα κακόβουλα λογισμικά ενώ απαντώντας στην ερώτηση εάν ήταν παράνομη η ενέργεις «πως γίνεται να εμφανίζεται επισπεύδουσα η δικαιοσύνη για αυτό το θέμα αλλά για βασικά που τα ταλανίζουν την κοινωνία όλοι ποιούν τη νήσσαν».

Τόνισε επίσης οτι ο κ. Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα ήρθε το 2023 και μετείχε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ως απόδημος.

Έχει πει ότι εφόσον εμπίμπτει στο ασυμβίβαστο την επόμενη μέρα θα γίνει μεταβίβαση στην αλλοδαπή εταιρεία που έχει στην Αμερική, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει στο όνομά του offshore.

Κλείσιμο
Για το θέμα της επιστολικής ψήφου, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το νόμο ωστόστο εξέφρασε το ερώτημα εάν η κ. Ασημακοπούλου είναι το μόνο πρόσωπο που πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις διαρροές. Η κ. Κεραμέως δεν μπορεί να αποποιείται τις ευθύνες και να δώσει πιο σαφείς απαντήσεις».

Αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση που ζήτησε ο κ. Χαρίτσης είπε «ακόμα και αν όλα τα κόμματα της αριστεράς συμφωνήσουν η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Θα κάναμε τη χάρη στην κυβέρνηση τρεις μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές. Είναι καλές οι προτάσεις για δυσπιστία αλλά όταν γίνονται σε ρεαλιστικό χρόνο και έχει αποτέλεσμα.

Τέλος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια η κ. Κεχαγιά κατέθεσε αίτημα αντισυνταγματικότητας του νόμου για παραβίαση του άρθρου 16 και παραβιάζετα το Σύνταγμα.

Αναφορικά με τις σχέσεις Τσίπρα - Κασσελάκη είπε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, την Παρασκευή η ψήφιση - Δείτε live

Πληροφορίες για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία - Συνάντηση με Ζελένσκι στην Οδησσό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης