Πέτρος Παππάς: Ροκ σταρ ο Κασσελάκης - Δεν λειτούργησε θετικά η παρέμβαση Τσίπρα

Πέτρος Παππάς: Ροκ σταρ ο Κασσελάκης - Δεν λειτούργησε θετικά η παρέμβαση Τσίπρα

Πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο, λέει για τον Στέφανο Κασσελάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

petros-pappas
«Έχουμε έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο και να κινητοποίησουμε τους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικάσια» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, για τον Στέφανο Κασσελάκη λίγες ώρες μετά τη λήξη του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Όσον αφορα την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι «αν θέλουμε να επιβιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουμε βάσεις για έναν νέο κεντροαριστερό χώρο πρέπει να επανιδρύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις».

Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν ένα συνέδριο που ναρκοθετήθηκε πριν ξεκινήσει από την αποδοχή την οποία είχε ο πρόεδρος και από το ότι δεν αφέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχθηκε από τη βάση για να τα αλλάξει όλα και έτσι οδηγήθηκαμε στην παρέμβαση Τσίπρα που εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικάσία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας διέγνωσε μια κατάσταση που εκ του αποτελέσματος αφού το συνέδριο δεν παρήγατε το αποτέλεσμα για το οποίο συνεκλήθη, δεν λειτούργησε θετικά. Ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η διάθεση της βάσης και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι εμείς έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και μάλιστα πρόσφατα, τη στιγμή που υπάρχουν ζέοντα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη παράξει πρόταση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeh85b308sp)


Ειδήσεις σήμερα:

Στεναχωρημένη η Καινούργιου με την Μπάρκα, ήταν δικός της άνθρωπος, λέει η Τσιμτσιλή

Τι αλλάζουν οι νέοι Ποινικοί Κώδικες: Ποιος πάει φυλακή, για ποια αδικήματα, πόσα χρόνια

Ο οίκος της Σαβοΐας στην Ιταλία: Η σκοτεινή ζωή και το τέλος ενός διαδόχου χωρίς στέμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης