Ομιλητής στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Μας μισούν όλοι - Δείτε βίντεο

Ομιλητής στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Μας μισούν όλοι - Δείτε βίντεο

Μας μισούν, θέλουν να μας βγάλουν για πάντα από τη μέση εμάς τη γενιά του ΕΑΜ είπε ο σύνεδρος σε μια ξεχωριστή ομιλία 

synedros-syriza-arthrou
Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κακά τα ψέματα είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο. Μετά το στραπάτσο του καλοκαιριού πέσαμε στη χαράδρα τραυματισμένοι, ματωμένοι, πονεμένοι. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Είμαστε τρομακτικά περικυκλωμένοι από το αντισύριζα μέτωπο», είπε ο ομιλητής που ανέβηκε στο βήμα με ιδιαίτερο πάθος και στον ίδιο ρυθμό συνεχίσθηκε η ομιλία του. 

«Μας μισούν, θέλουν να μας βγάλουν για πάντα από τη μέση. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτα απ' όλα είναι η δεξιά. Μας μισούν σύντροφοι γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν και να δεχτούν ότι εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια του ΕΑΜ, τα παιδιά και τα εγγόνια των ηττημένων του Εμφυλίου, τα έφερε έτσι η κατάρρα η δικιά τους και κυβερνήσαμε τη χώρα. Κυβερνήσαμε τη χώρα και γίναμε λατζέρηδες για να βγάλουμε από τη χρεοκοπία την πατρίδα. Το κάναμε όλοι μαζί και με τους λιποτάκτες. Δεν μπορούν να το δεχθούν αυτο οι δεξιοί, σύντροφοι και συντρόφισσες και έχουν κάνει όρκο τιμής να μας σβήσουν από τον χάρτη» συνέχισε.

Κλείσιμο
«Μας μισούν στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα προερχόμαστε από εκεί. Μας μισούν από το ΚΚΕ. Τι πρέπει να κάνουμε σύντροφοι για να ανέβουμε από τη χαράδρα; Πώς θα σπάσουμε τον κλοιό; Θα κοιτάξουμε προσεκτικά που είναι το πιο αδύνατο σημείο τους και πρέπει να βγούμε από τον κλοιό και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να ανεβούμε στο πρώτο ύψωμα που λέγεται 18%», κατέληξε ο σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που η 19χρονη και ο 27χρονος που προκάλεσε την αποβολή του μωρού της πηγαίνουν στο νοσοκομείο

Φουντώνουν οι διεργασίες για το πρόσωπο που θα βρεθεί απέναντι στον Κασσελάκη - Φαβορί η Γεροβασίλη


Πώς δρούσαν οι 4 φοιτητές που έφτιαχναν όπλα με 3D printer: Η επαφή μέσω Dark Web και η παραγγελία από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης