Κασσελάκης στο Κόκκινο: Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα

Κασσελάκης στο Κόκκινο: Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα

Για τον... καιρό επέλεξε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς αν θα πάει σε εκλογές αν δεν υπάρξει κάποιος απέναντί του και για το πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό

kokkino-kasselakis
Με τη διαπίστωση ότι «έξω έχει πολύ όμορφη μέρα» επέλεξε να απαντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" από το χώρο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ερωτήθηκε τόσο για το αν θα πάει στις εκλογές αν δεν θα υπάρξει κάποιος απέναντί του,   όσο και για το πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό.

Κασσελάκης στο Κόκκινο: «Έχει πολύ όμορφη μέρα έξω» είπε όταν ρωτήθηκε για τις εσωκομματικές εκλογές


Κλείσιμο
Αυτό το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής. Ερωτηθείς για τις εκλογές στο κόμμα με δεδομένο ότι έχει νωπή εντολή, είπε ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα πρέπει «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία» και πρόσθεσε «είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Θα πάτε σε εκλογές αν δεν υπάρχει κάποιος απέναντί σας; ρωτήθηκε. Είναι πολύ όμορφη μέρα έξω, εύχομαι όλος ο κόσμος να έρθει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε. Για την υπόθεση της εταιρείας του, ο κ.Κασσελάκης απάντησε ότι «είναι πολύ περήφανος που η Αυγή και το Κόκκινο είναι ανεξάρτητα μέσα», ενώ επανέλαβε ότι «είναι πολύ όμορφη μέρα έξω» όταν ρωτήθηκε πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό.



Ειδήσεις σήμερα:

Χατζηδάκης στο TikTok: Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει - χιονίσει

Εξιτήριο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο μετά από ημέρες νοσηλείας


Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια, έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, λέει ο παλαιοχριστιανός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης