ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός στα social media με την παρέμβαση Τσίπρα και την απάντηση Κασσελάκη - Έπιασαν δουλειά και τα τρολ

ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός στα social media με την παρέμβαση Τσίπρα και την απάντηση Κασσελάκη - Έπιασαν δουλειά και τα τρολ

Τι αναφέρουν στις αναρτήσεις τους λογαριασμοί όπως η Πεν Νταλαούρα και η Marka2free - Το πρωτοσέλιδο της Αυγής

MixCollage-23-Feb-2024-03-30-AM-9463
Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από την έναρξη του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «τάραξε τα νερά» και όπως ήταν φυσικό η πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών, ενώ δουλειά έπιασαν και τα τρολ.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του στο Facebook πήραν «φωτιά», με πολλούς να επευφημούν αυτή την παρέμβαση, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι πολύ αργά.




«Έλα στο συνέδριο συν/φε.Βαλτα εκεί όλα και μίλησε ως απλός σύνεδρος.....Κουράστηκαμε.....μας κουρασατε Δωστε ένα τέλος να ησυχάσουμε.Αμαν πια!!! Τόσα χρόνια τους ανεχόμαστε και συνεχίζουμε . φτάνει πια!!»

alex1


«Ήσουν, είσαι και θα είσαι η Ελπίδα. Παραμερισες ,ξαποστάσες αλλά σε χρειάζομαστε ..Αλέξη γυρνά το γρηγορότερο..Ξεκινά από το συνέδριο δυναμικά όχι για το χειροκρότημα αλλά για το λαό που σε πιστεύει.»

«Υπάρχει άνθρωπος που τον ακούει αυτόν σοβαρά ? αυτον που κατέστρεψε το συριζα και την αριστερά σε ελλάδα και ευρώπη ..ρε ουστ από δω προδότη»

Κλείσιμο
«Δηλώνεις "άχρηστο" το συνέδριο. Διαβάζεις τι γράφεις; Κάνατε την αριστερά σαν τη μούρη σας. Ντροπή σου!», ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση-παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

alex2


Και στο Χ (πρώην Twitter), πολλοί ήταν οι χρήστες που «τρόλαραν» τόσο την «επιστροφή» Τσίπρα και την πρότασή του για νέες εσωκομματικές εκλογές,  όσο και τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την απάντησή του στον πρώην πρόεδρο του κόμματος «βρείτε μου αντίπαλο να πάμε σε επανεκλογή προέδρου».











Οι τρολ λογαριασμοί που υποστηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν από τους πρώτους που αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις. Η γνωστή σε όλους «Πεν Νταλαούρα» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκλογές θέλει ο Τσίπρας; Εκλογές λοιπόν. Το ίδιο ζήτησε κι ο Στέφανος προχθές άλλωστε. Πρόεδρο έχουμε, τον εκλέξαμε πριν κάτι μήνες. Αν είναι έτσι να σιωπήσουν επιτέλους κάποιοι, ας είναι. Τον ίδιο Πρόεδρο θα ψηφίσω και αυτή τη φορά. Δεν αλλάζω γνώμη, άλλοι ήταν λίγοι, άλλοι με απογοήτευσαν, σίγουρα όχι ο @skasselakis Αυτόν εδώ στηρίζω» ενώ παραθέτει και μία φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη.



Στη συνέχεια ο η «Πεν Νταλαούρα» αποθέωσε την είσοδο του Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι έπος είναι αυτό; Να σκάσουν οι…οχτροί μας παλικάρι μου», έγραψε στη λεζάντα με το βίντεο που προέδρου του κόμματος.



Σε νέα ανάρτηση ανέφερε: «Σε σοκ αναλυτές, δημοσιογράφοι κ ΜΜΕ με την ηγετική εμφάνιση Κασσελάκη. Ούτε τίτλους δεν μπορούν να βγάλουν κάποιες φυλλάδες. Άλλωστε, είναι υποχρεωμένοι να βάλουν ως τίτλο αυτό που είχε πει κ στην ΠΓ προχθές. «Είμαι εδώ, ειμαι όρθιος, βρείτε μου αντίπαλο να μετρηθούμε κ πάμε» Περαστικά σας»



Από την πλευρά του ο @67Morgana έγραψε πως «τους αποστάτες τους γδέρνει με το γάντι ο Αλέξης Τσίπρας στην δήλωση του. Έκλεψαν τις έδρες από το ΣΥΡΙΖΑ, έφτιαξαν κόμμα & μαζί με το ΚΚΕ έγιναν οι κολόνες του Μητσοτάκη & του παρακράτους που έχει στήσει» παραθέτοντας ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος.



Νωρίτερα ο ίδιος λογαριασμός σε άλλη ανάρτηση ανέφερε πως «Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε. Πάμε λοιπόν σε εκλογές εκ νέου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ & ή δέχεστε την επιλογή της βάσης ή όλοι σπίτια σας. Να το κλείσουμε το μαγαζί να πάει στο διάολο. Έτσι & αλλιώς στο έλεος του Μητσοτάκη βολοδέρνουμε».



Ένας τρίτος λογαριασμός, ο @Marka2free, που υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε: «Ηγετικη παρέμβαση του Αλέξη. Απαιτεί καθαρές λύσεις. Εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγέλλει τους αποστάτες Κατηγορεί τον Κασσελάκη ότι ζητάει λευκή επιταγή και τα στελέχη της Π. Γ. που περιμένουν το στραβοπάτημα του. Ζητά λύσεις από την βάση».



«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είναι ο τίτλος της Αυγής στο πρωτοσέλιδό της, με τον υπότιτλο να αναφέρει: «Προσφεύγω στις ρίζες μου, στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα «να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από αυτούς που τον εξέλεξαν και όχι από την Πολιτική Γραμματεία».

protoselido_1


«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δεν γίνομαι. Θα κριθώ και πολύ σκληρά στις πρώτες εθνικές εκλογές. Η ενότητα χρειάζεται έναν πρόεδρο που να μην αμφισβητείται» πρόσθεσε, διαμηνύοντας ότι «στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν γίνονται αρχηγοί» και επικρίνοντας όσους «νομίζουν ότι βυθίζουν εμένα. Βυθίζουν το καράβι».

Βολές Τσίπρα με πολλούς αποδέκτες

«Ο νικητής φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της. Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία, ώστε να του τη χρεώσουν»

Φυσικά ούτε το πρωτοσέλιδο της Αυγής δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Χ/Twitter.






Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό στη Βουδαπέστη και πρόκριση στους «16» του Conference League για τον Ολυμπιακό, 1-0 τη Φερεντσβάρος - Δείτε το γκολ

Ο 80χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη - Πώς έγινε το φονικό

Άστατος ο καιρός σήμερα στα δυτικά ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου, άνοιξη στην υπόλοιπη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης