Θεοχαρόπουλος: Δεν τέθηκε ζήτημα πρότασης μομφής κατά Κασσελάκη

Θεοχαρόπουλος: Δεν τέθηκε ζήτημα πρότασης μομφής κατά Κασσελάκη

«Στηρίζω απολύτως και σέβομαι το αποτέλεσμα της βάσης που εξέλεξε τον πρόεδρο», ανέφερε

theoxaropoulos
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη», είπε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Aναφερόμενος στο ερωτηματολόγιο και το συνέδριο που θα γίνει σε λίγες μέρες, είπε ότι, «χρειάζεται πράγματι ισχυρή αντιπολίτευση και γι’ αυτό κάνουμε το συνέδριο.

Υπήρξε μία αιφνιδιαστική ενέργεια με ένα ερωτηματολόγιο και άλλαξε μία ατζέντα, αντί να είναι το συνέδριο για το αγροτικό, τα μέλη θα έρθουν κι αντί για πολιτικά θέματα, θα συζητούν για το σήμα του».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9p25t8qqbd)
Κλείσιμο

Δεν εκφράστηκε διαφωνία για το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου, αλλά για τη στιγμή που τέθηκε χρονικά. «Πρέπει να γίνει οργανωμένα η συζήτηση για όλα αυτά. Προβλέπεται στο καταστατικό», ανέφερε σχετικά.

Όσο αφορά στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και στην παραμονή του στη θέση αυτήν, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι, «ο πρόεδρος έχει εκλεγεί από τη βάση, γιατί λέγαμε να δώσουμε τον λόγο στα μέλη. Στηρίζω απολύτως και σέβομαι το αποτέλεσμα της βάσης που εξέλεξε τον πρόεδρο» και χαρακτήρισε «λάθος» τον τρόπο που άνοιξε αυτή η συζήτηση κι αυτό που ήταν δεύτερο λάθος ήταν η επιστολή προς όλα τα μέλη της ΠΓ, που πάει σε μία κατεύθυνση επίθεσης δύναμης».

«Εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ίδρυσε νέο κόμμα», συμπλήρωσε σχετικά αναφερόμενος στον Στέφανο Κσασσελάκη, για τον οποίον ωστόσο τόνισε ότι, «το διαζύγιο δεν δίνει πάντα τη λύση».

Για τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας το μέλος της εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί, ενώ για τα δύο βασικά ζητήματα της συνεδρίασης σημείωσε πως είναι δύο:

-Αποκατάσταση λειτουργίας του κόμματος, όχι αιφνιδιασμοί

-Διευκρινίσεις για την ανακοίνωση που δόθηκε στην πολιτική γραμματεία και τη δημοσιότητα

«Προχωρούμε με βάση τα ζητήματα που σας λέω, δεν μπήκε από κανέναν χθες στην ΠΓ το ζήτημα αλλαγής προέδρου. Αυτό που υπάρχει είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας και το αν πρέπει να γίνει κεντρική επιτροπή πριν από το συνέδριο. Δεν μπήκε από κανέναν το ζήτημα της πρότασης μομφής», είπε για τα όσα ακούγονται για πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης είπε πως, «υπάρχει κίνδυνος με όλα αυτά που γίνονται, ο κόσμος να απογοητευτεί και να στραφεί αλλού».


Ειδήσεις σήμερα:

Από Αφίδνες και Μέγαρα η είσοδος των τρακτέρ στην Αθήνα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα

Αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Πούτιν η χήρα του Ναβάλνι - Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» της ρωσικής αντιπολίτευσης

Συνεχίζει ο εισαγγελέας στη δίκη για το Μάτι: Ποιους κρίνει ενόχους, ποιους απαλλάσσει, για ποιους θα τοποθετηθεί σήμερα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης