Αποστολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία

Αποστολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία

«Μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων», αναφέρει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

apostolakis
Τη θέση του μέσα από ανάρτηση στα Social Media, για τις αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τονίζει «έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων».

«Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Κλείσιμο


Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη

«Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στις εθνικές εκλογές και την παραίτηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε μια περίοδος αστάθειας και ανακατατάξεων στο κόμμα. Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων. Ενόψει και του συνεδρίου, έχει έρθει η στιγμή που, ως ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξέι Ναβάλνι: «Δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ, τον σκότωσε ο Πούτιν» κατήγγειλε η σύζυγός του

Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε μετά τα εγκαύματα που υπέστη από τη φωτιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Κασσελάκης: Επιστολή στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες, να τροφοδοτείτε συνωμοσιολογία, δεν θα φτιάξω ΙΧ κόμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης