Στέφανος Κασσελάκης: Μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο

Στέφανος Κασσελάκης: Μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο

Η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην παμπ

Στέφανος Κασσελάκης: Μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο #shortsvideo
kasselakis__8_
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το Σάββατο από το Λονδίνο ένα πρώτο μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η φωνή των μελών είναι... πάνω και από τη δική του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με απόδημους Έλληνες, δηλαδή νέους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων αποδήμων, μέλη και φίλους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Η.Β, στην pub "The Perseverance". 

Στο Λονδίνο ο Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε 100 περίπου επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και μέλη ΣΥΡΙΖΑ Ηνωμένου Βασιλείου σε παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας. Στην παμπ ο Στέφανος Κασσελάκης έμεινε για περίπου δύο ώρες και συνομίλησε με όλους τους παρόντες.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ποιος είναι, στο «ελληνικό όνειρο» και έθιξε θέματα για την αξιοκρατία, λογοδοσία, κοινωνικό κράτος, κράτος δικαίου, ανθρώπινα δικαιώματα, στιβαρή άμυνα, εξωτερική πολιτική.

Αρνήθηκε πάντως να απαντήσει στα δημοσιογραφικά ερωτήματα για την παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη που αμφισβήτισε τις πρωτοβουλίες του για ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα εσωκομματικά ζητήματα.

Κλείσιμο
Στην ομιλία όταν κάποιος του φώναξε «πες τα πρόεδρε» απάντησε «πες τα εσύ βρε, η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου», δίνοντας έτσι μια έμμεση απάντηση στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβητούν. Είπε επίσης στην ομιλία ότι δίνει την ευκαιρία πολιτικής παραγωγής στα μέλη και στο τέλος κάλεσε όλους να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο. «Θέλω τις γνώμες όλων σας», είπε. Έκοψε και τη βασιλόπιτα δίνοντας την ευχή που του έδωσε η γιαγιά στο Μεσολόγγι, «η πατρίδα μας, ο τόπος μας να ισιάξει».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το Λονδίνο

Μήνυμα Κασσελάκη από Λονδίνο (1)
Μήνυμα Κασσελάκη από Λονδίνο (2)
Μήνυμα Κασσελάκη από Λονδίνο

kasselakis__2_
kasselakis__7_
kasselakis__8_
kasselakis__1_


Νωρίτερα, με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε καλώντας όλους να μπουν στο ερωτηματολόγιο προκειμένου να «να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου». «Ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει "αλλάξτε τα όλα"», τονίζει στην ανάρτηση - απάντηση του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο», τονίζει και προσθέτει πως «οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας».

Η ανάρτησή του:
Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη. Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας. Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

Δείτε βίντεο: Στέφανος Κασσελάκης: Μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο
Στέφανος Κασσελάκης: Μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο #shortsvideo


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης