«Σπαρτιάτες»: Εθνικός γελωτοποιός ο Βελόπουλος λέει ο Στίγκας

«Σπαρτιάτες»: Εθνικός γελωτοποιός ο Βελόπουλος λέει ο Στίγκας

Παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, καλώντας σε τάξη τον πρόεδρο των Σπαρτιατών

vasilis-stigkas
Συνεχίζεται το κάκιστο κλίμα μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών που δείχνει τους σοβαρούς τριγμούς στην ακροδεξιά πολυκατοικία. To νέο επεισόδιο της αντιπαράθεσης των δύο αρχηγών σημειώθηκε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής. Στην ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «εθνικός γελωτοποιός» και «απατεώνας».

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Βασίλης Στίγκας είπε χαρακτηριστικά «πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό», αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει είναι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, καλώντας σε τάξη τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και ζητώντας να μην γίνονται χαρακτηρισμοί σε συναδέλφους, παρότι ο κάθε ένας, όπως είπε, είναι υπεύθυνος για όσα λέει.

Ο καυγάς των Σπαρτιατών με την Ελληνική Λύση συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Στίγκα. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης σήκωσε ξανά τους τόνους απέναντι στον πρόεδρο των Σπαρτιατών λέγοντας ότι «δοσοδομεί, λοιδορεί και συκοφαντεί ο Στίγκας τον Κυριάκο Βελόπουλο με ανυπόστατους ισχυρισμούς».

Τον χαρακτήρισε πειρατή ενός κόμματος που τον αποδοκιμάζουν οι βουλευτές του και τον καταμηνύουν ενώ όπως είπε, οι ψηφοφόροι του τον θεωρούν προδότη. «Ο κ.Βελόπουλος, απαξιεί να σας απαντήσει πολιτικά και δικαστικά. «Σας αφήνει στη χλεύη των ψηφοφόρων», δήλωσε.

Τον λόγο πήρε ξανά ο κ. Στίγκας, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε τα μνημόνια, προκαλώντας την οργή των βουλευτών τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης. «Είσαι ψεύτης, είσαι ψεύτης και συκοφάντης», φώναζαν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης.

Στο πεδίο της αντιπαράθεσης μπήκε και το... συντακτικό της ελληνικής γλώσσας καθώς ο κ. Στίγκας αναφέρθηκε σε «προστίματα» που έχουν επιβληθεί με τους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης να τον διορθώνουν «πρόστιμα».

Τι είπε ο Στίγκας στην ομιλία του 

Στην ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας ισχυρίστηκε ότι το νομοσχέδιο «εξυπηρετεί ξεκάθαρα την παγκόσμια παιδεραστία». «Αυτό το ανοσιούργημα της παγκόσμιας ελίτ και του κ. Μητσοτάκη, το παρομοιάζω σαν να ρίχνεις σταγόνες αίμα στον ωκεανό και πλησιάζουν οι καρχαρίες, έτσι θα πλησιάσουν οι παγκόσμιες γύπες τα παιδιά» είπε και πρόσθεσε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα ότι «είναι ένα νομοθέτημα τρελών και ανώμαλων, μαζεύτηκε στην Αμερική η ελίτ της παγκόσμιας παιδεραστίας και αυτό το νομοσχέδιο είναι προπομπός αυτής της κατάστασης».

Κλείσιμο
Στο τέλος του λόγου, ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία ενώ κατέληξε ξεκαθαρίζοντας ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Έκρυθμη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 άγνωστα περιστατικά που έφεραν την «έκρηξη» Κασσελάκη

Η Ιαπωνία δεν είναι πλέον η 3η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο - Ποια χώρα πήρε τη θέση της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης