Φάμελλος σε κυβέρνηση: Δεν υλοποιήσατε τίποτα για την αποφυγή της οπαδικής βίας

Φάμελλος σε κυβέρνηση: Δεν υλοποιήσατε τίποτα για την αποφυγή της οπαδικής βίας

«Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις για την οπαδική αθλητική βια» υποστηρίζει ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

famellos
Δεν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά την οπαδική βία ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε, από το βήμα της Βουλής ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξήγησε παρόλα αυτά, ότι κάποια άρθρα με τα οποία στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν θα τα στηρίξουν. Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση είπε ότι «η επαναλαμβανόμενη νομοθέτηση είναι ομολογία αποτυχίας».

Επιπλέον, υποστήριξε πως «δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις για την οπαδική αθλητική βια» και πρόσθεσε ότι «δεν έχετε υλοποιήσει σχεδόν καμία δέσμευση, έχουμε μεγάλα λόγια μετά από κάθε τραγικό γεγονός και συσκέψεις κορυφής και δεν υλοποιήσατε τίποτα». Επιπλέον, ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στο αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καθιερωθεί η 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλαδική Ημέρα Φιλάθλου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε και στις κινητοποιήσεις των φοιτητών αλλά και των αγροτών, υποστηρίζοντας ότι το κοινό τους σύνθημα είναι «αφήστε μας να προκόψουμε στον τόπο μας». Επιπλέον, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «τροφοδοτεί εντάσεις και προβοκάτσιες» στα ανώτατα ιδρύματα.

Τέλος, όπως ξεκαθάρισε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας όμως ότι «αυτή η τροπολογία δεν μπορεί να καλύψει το κόστος διαβίωσης, ούτε λύνεται το θέμα του εργασιακού μεσαίωνα».




Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης