Αθηνά Λινού: Παραμένει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αθηνά Λινού: Παραμένει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε ότι παραμένει προσηλωμένη στο κοινοβουλευτικό έργο της

linou
Κατηγορηματικά διαψεύδει το ενδεχόμενο παραίτησης της από βουλευτής η Αθηνά Λινού, μετά την δημοσιοποίηση της αποχώρησης της από τη θέση της Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας στο protothema.gr, η κυρία Λινού εξήγησε πως τόσο τα ζητήματα της Υγείας, όσο και της Παιδείας, αλλά και τα κοινωνικά θέματα, με τα οποία ασχολείται απαιτούν βαθιά αφοσίωση, όποτε η ίδια προτίμησε να επικεντρωθεί σε κάποιες από τις αρμοδιότητες της.

Ωστόσο, παραμένει προσηλωμένη στο κοινοβουλευτικό έργο της, δηλώνοντας πως «το κάνω πραγματικά και στο μέγιστο που μπορώ να προσφέρω».

Ερωτηθείσα για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τα ομόφυλα ζευγάρια, η κυρια Λινού παρατήρησε πως πρέπει «να προσδιοριστούν οι κατηγορίες της παρένθετης μητέρας και αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση», αλλά και στην κάθε κατηγορία να εξεταστούν «ζητήματα ηθικής, δεοντολογίας και ατομικών δικαιωμάτων», όπως είπε.

Τέλος, η ίδια δεν απέκλεισε, εκτός απροόπτου, να παρευρεθεί στις Σπέτσες για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Τα πρώτα προβλήματα από την επέλαση της ψυχρής εισβολής - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στη βόρεια Ελλάδα

Μενίδι: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 15χρονου - Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Θεσσαλονίκη: «Και ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του κι έλεγε ότι πέθανε» - Αποκαλύψεις για τους γονείς του 39χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης