Λάκης Λαζόπουλος: Ο Κασσελάκης ήρθε με ανθοδέσμη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη θεία από το Σικάγο

Λάκης Λαζόπουλος: Ο Κασσελάκης ήρθε με ανθοδέσμη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη θεία από το Σικάγο

«Από αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κατι καλύτερο και είναι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας, αυτό μόνο»

lazopoulos-kasselakis
Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Αρχικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι «δεν έχει ιδεολογία. Βλέπεις να έχει; Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα την ψάχνει» ενώ στην ερώτηση γιατί τότε τον επέλεξαν οι ψηφοφόροι του κόμματος ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ότι «ήταν φυσιολογικό να ψηφιστεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα, είχαν πεθάνει όλοι εκεί πέρα μέσα και ήρθε αυτός πιο ζωντανά και είπαν "να ένας ζωντανός", ήρθε και με ανθοδέσμη, ξένος, είναι λίγο η θεία από το Σικάγο που φέρνει κάτι καινιούγιο».

«Από αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κατι καλύτερο και είναι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας, αυτό μόνο. Από εκεί και πέρα ιδεολογικά, δεν ξέρει έτσι όπως αλάζει η εποχή πού θα βρεθεί» συμπλήρωσε για τον Κασσελάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε μάλιστα ότι «αυτή η αποϊδεολογικοποίηση μην νομίζεις οτι θα αργήσει να φτάσει στο σημείο ο οποιοσδήποτε εμφανιστεί σαν τον Κασσελάκη να μοιάζει ότι είναι μια χαρά. Και γιατί πρέπει να με κυβερνήσει κάποιος που να ξέρει οτι δεν είναι κρατίδιο της Κύπρου τα κατεχόμενα (σ.σ. αναφέρεται στη δήλωση Κασσελάκη πριν να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ)».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxswtnzd98qx)


Από τα βέλη του Λάκη Λαζόπουλου δεν γλίτωσε και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο είπε ότι «τελείωσε. Από τον Σημίτη και μετά το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ένα όλο αυτό. Από τον Σημίτη και μετά δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Ο Σημίτης δεξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό ήρθαν όλοι μαζί μετά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το κέντρο κοιτάει και δεξιά και αριστερά. Ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να δει ότι ένα σύστημα είναι καλύτερο. Εγώ είμαι στην προοδευτική κατεύθυνση. Αν είναι να διάλεξω από ένα συντηρητικό και υπερσυντηρητικό κόμμα δεν θα τα διαλέξω, θα πάω πιο προοδευτικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxswtvkubbyp)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές

Απάνθρωπη κίνηση από 26χρονη στην Αυστραλία: Πέταξε σκυλί από ταράτσα και έγραψε «της έκανα χάρη» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης