Βούτσης: Το «επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους

Βούτσης: Το «επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους

Ο Νίκος Βούτσης εξαπέλυσε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος, εργαλειοποιώντας το όνομα του Αλέξη Τσίπρα

voutsis2
«Σε στιγμές-τομές για την ιστορία ενός κόμματος, ιδιαίτερα της Αριστεράς, υπάρχουν ουσιαστικά ιδεολογικά και αξιακά επίδικα που πρέπει να αντιμετωπίζονται με την "ηθική της ευθύνης"» εκτίμησε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στο Action24, «εκτιμώ ότι υπάρχουν αυταπάτες ή εθελοτυφλία σε όσους πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι πολιτικά ανατάξιμη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» σχολίασε ο κ. Βούτσης, λέγοντας ότι «παρά και ενάντια στην καθημερινή ρητορική του προέδρου και στελεχών που εξαντλείται είτε σε ατάκες περί "καθαρών χεριών" ή περί "αυλικών των servicers και των τραπεζών" είτε σε ένα ρηχό επικοινωνιακό εντυπωσιασμό και σε εχθροπάθεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxmnxlxg5v4x)


Στο ίδιο πλαίσιο, «ένδειξη αυτής της αμετροέπειας είναι και η συνεχής χρήση, ως όπλο εναντίον όσων αμφισβήτησαν τη νέα ηγεσία, του ονόματος, της πολιτικής οντότητας και της ερμηνείας για δήθεν στήριξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υποστήριξε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε πως «δυστυχώς, παρότι είναι ακραία η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κούλογλου, το "Επάγγελμα Τσίπρας" αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους». «Ποιος δεν θυμάται ότι από την πρώτη στιγμή ο μετέπειτα πρόεδρος Κασσελάκης μας συστήθηκε ως "φυτευτός του Τσίπρα!”», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxmo08b62v75)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxmn0h8evhbd)


Κλείσιμο
Ερωτηθείς για την οπαδική βία, «η διαχρονική αποτυχία όλων των μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα δεν οφείλεται μόνο στο ότι κάποια εξ' αυτών ήταν ακατάλληλα. Οφείλεται κυρίως στο ότι δεν υπήρξε η συνεχόμενη πολιτική βούληση για να εφαρμοστούν βασικά αυστηρές προληπτικές μέθοδοι για την αποτροπή βιαιοτήτων επειδή θίγονται πολύ μεγάλα ανταγωνιστικά συμφέροντα» τόνισε ο κ. Βούτσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxmny833tjf5)


«Δεν πρόκειται για συμφέροντα ανάμεσα σε κλασσικές επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά για συμφέροντα πολύ μεγάλων εκτός του αθλητισμού, εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων μέσω των οποίων ασκείται και πολιτική επιρροή που υπονομεύει προφανώς την όποια προσπάθεια, με βαρύτατες συνέπειες ακόμα και με τη θυσία της ζωής νέων ανθρώπων», κατέληξε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Ειδήσεις σήμερα:

Με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών η βόμβα στον Πειραιά - Ψάχνουν τον στόχο

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο


«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης