Ποιος είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που συνάντησε ο Ερντογάν στην πρεσβεία της Τουρκίας

Ποιος είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που συνάντησε ο Ερντογάν στην πρεσβεία της Τουρκίας

Ο Βύρωνας Νικολαΐδης ήταν ο μοναδικός επιχειρηματίας που συνάντησε ο Τούρκος Πρόεδρος - Tο παρών στην πρεσβεία έδωσαν ο ψευδομουφτής Κομοτηνής και η οικογένεια του Αχμέτ Σαδίκ

6051109
Η πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα ήταν ο τελευταίος σταθμός της επτώρης παραμονής του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα. Λίγο πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνάντησε στην πρεσβεία τον ιδιοκτήτη της PeopleCert, Βύρωνα Νικολαΐδη ο οποίος έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Αυτή ήταν και η μοναδική επαφή με επιχειρηματία που είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.


Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα Χ




Κλείσιμο
Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που κατά δήλωσή του κοιμόταν στο… πάτωμα όταν πρωτοήρθε το 1981 στην Ελλάδα, είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας PeopleCert η αποτίμηση της οποίας ξεπέρασε το 2022 τα 3 δισ. δολάρια! Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα εισέλθει και στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης καθώς προχώρησε στην εξαγορά διεθνούς εταιρείας AI και έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα που σχεδιάζει ήδη την ανάπτυξη εφαρμογών της στην εκπαίδευση.

Ο κ. Νικολαΐδης έχει διατελέσει για χρόνια Πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) και αποτελεί μέλος της Ελληνικής Κοινότητας της Πόλης αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση ζημιών και η διεξαγωγή των αναγκαίων έργων συντήρησης σε ιστορικούς βυζαντινούς ναούς της Κωνσταντινούπολης.

Στην τουρκική πρεσβεία ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με την οικογένεια του Σαδίκ Αχμέτ, ενώ το παρών έδωσαν και τα γνωστά «σκληροπυρηνικά» στελέχη της μειονότητας στη Θράκη όπως ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και μέλη της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Ερντογάν: Οι 15 συμφωνίες που υπογράφηκαν - Νέα γέφυρα στον Έβρο, Τουρισμός και εξαγωγές

Το Ρολόι της Αποκάλυψης θα «δείξει» το τέλος της ανθρωπότητας το 2024

Με τον Αταμάν τα είπε ο Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία - «Να οργανώσουμε φιλικό με Μητσοτάκη όταν έρθει στην Άγκυρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης